Olajszintet hideg motor 3-4 perc alapjáraton való járatása után kell nézni,járatod 3-4 percet leállítod vársz 3 percet(motor egyenes helyzetben) kitekered a nívót letörlöd nem visszatekered csak visszadugod és így ellenörzöd
Hellóka!
Cross gumájdlit vennék a gépre,előré és hátra is!
De jóót ám!
Van valakinek,akkor vevő vagyok rá,pici pénzért persze!Ugye bár válság van,meg biztos messze is van,meg fel is kell szerelni=gumi+ pénzt elfogadok!
Viccet félre téve:30/499-6227
Sziasztok.E s vagy S DR-Z. Az S s hamar melegszik mert termosztátos.A kipuf könyök meg tud vörösen izzani ha tartod negyed gázon pár percig. Persze sötétben.Olajszint ellenőrzéshez járatni kell 5-10 percet,ha sokat állt a motor.De álló motornál szerintem. Ahogy nyomja fel a szivattyú az olajat össze fröcskölheti a pálcát.
Nézd meg a vízkavaródat hogfy nem e az adta meg magát!Olajszintet akkor kell nézni ha mentél vele mivel akkor kezd el keringeni a vázban is az olaj, hidegen a blokkban van alul az olaj!
Üdv mindenkinek! Szerintetek az normális hogy kb két perc járatás után tök forró az egész blokk meg a kipufogó eleje ahol megy ki a motorból? Meg akitől vettem a motort azt monta hogy alapjáraton kell nézni az olajszintet a kormánynál! Ez igaz lehet hogy alapjáraton?
Walther P22 gázpisztoly eladó.
1 éves hibátlan, karcmentes állapot , MH kártya 2014 ig érvényes.
Plusz gyöngyvászon tok.
I. Ár.30000
Egyébként van egy fölösleges 240-es hátsó Goldfren tárcsám ha valakit érdekel! Újszerű!
Cross gumájdlit vennék a gépre,előré és hátra is!
De jóót ám!
Van valakinek,akkor vevő vagyok rá,pici pénzért persze!Ugye bár válság van,meg biztos messze is van,meg fel is kell szerelni=gumi+ pénzt elfogadok!
Viccet félre téve:30/499-6227
még mindig alku képes