Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

320-as! A féknyereg nem is megy fel csak úgy ha kiveszem az egyik fékbetétet, befordítom a féknyerget és vissza a fékbetét. Kicsit munkás de jó lesz!
Menni kell dolgozni milyen könnyebb lenne ha azt motorral tehetném meg!
Köszi Szabi a tel.számot! Amint tudom felhívom őket aztán jönnek a képek meg a videók! Szép napot mindenkinek!
Hideginditás teszt a DRZ-n.
Zene füleimnek

http://www.youtube.com/watch?v...

Már jöhetne a tavasz........
A sár egészen más mint az összevissza nyomos fagyott földön a letaposott jég (néhol frissen esett hóval borítva hogy nehogy esetleg lássál valamit belőle)
Sima 6lapfejű önmetszős lemezcsavar.
Az szopás,ha bele kell kalkulálni egy kicsi csúszkálást?Nem így ismerlek! Én a sártot pl nagyon szeretem,mert nem fáj ha elesek
Olyan képet tudsz feldobni, amin jobban látszanak a csavarok? Köszi
Nézd, én konkrétan motorozni szeretek, nem szopni
Jégen nem voltam.
Semmi csúszkálás,semmi para? Akkor nem is jó Én is terveztem,hogy csinálok ilyen gumit,de egyelőre normális endúrózós crossgumit sem vettem még,nemhogy kicsavarozzak egy vadiújat... Jégre nem keveredtél vele véletlenül?
Kurva jó, teljesen mintha szárazon motoroznál.
Annyira nem figyeltem de nem tűnt fel hogy elhagytam volna belőle...
Azért jó az fagyott földre is pl.
gas gas fórumon már kitárgyalták letaposott hóra állitólag jó amúgy másra nem
GD,ez kívülről csavaros gumi? Milyen volt vele? Mennyit hagytál el belőlük?
Actevo-t nekem is eszi,most fogom Motulra cserélni. Itt többen is azt állították,hogy az nem fogy el belőle.
Szewa Zé.
mi van itt rendelsz ?

szewasztok
Ez a Pszicho akar lenni a videók közt. Nem mindenkinek használ a motorozás
teljesen jogos de most hogy nem motorozok kezdek becsavarodni
meg javítja a koncentráló képességet :D Ás tudósok bebizonyították hogy azok akik motoroznak jobban vezetnek autót is és jobban tudnak minden apróságra figyelni... állítólag
Nem olcsó hobbi az biztos. De inkább erre költök mint pszichiáterre Motorozás jobban oldja streszt
felony fight 2on2
tarkafree@freemail.hu
Köszi előre is Szabi ez még nem rögtön lesz, de előbb utóbb biztos fel lesz hívva és meg lesz véve a kis csövecske!