A feszítőt kell megnézni hol tart.A lánc mindig feszes mert a feszítő automatikusan utána feszít.Az utolsó ricniig.Onnantol kezdődik a baj ha nincs több ricni.Ki kell venni a feszítőt a két kis csavarral,de előbb a középső csavart 10 es kúlcsal ki kell csavarni.Az alatt van a rugó ami tolja előre a feszítőt.Így meglátni hol tart a feszítő meg mennyire nyúlt a lánc.Visszaszerelésnél alapra kell állitani a feszítőt.Két csavarral becsavarozni,utána a rugót betólni becsavarozni a középső csavart.A rugó beállítja a feszességet.Ehhez a generátor deklinek a közepét ki kell tekerni és egy 17 es cső vagy dugó kulcsal meg kell forgatni a főtengelyt az óramutató járásával ellenkező irányban.Megcsinálni hamarabb megy mint leírni
Nem kell EŰ csomag!
Én oktoberben voltam vizsgán nem kérték
Se égőkészlet!
Ezek csak kellékek. A motor legyen müszakilag hibátlan.
Látom láncvédőd van
Engem megszivatott.
Ja és törzskönyv se kell.
Felhívod, megmondod milyen a paripa, ö pedig felsorol (szerintem) 6-7 lehetőséget. Anyaga, állapota, formája, ára alapján.
Alkudni kötelező.
Dobj egy e-mail címet, és küldöm a számot.
Üdv!
Holnap viszem műszakira a drz-met.
Miket fognak vizsgálni? tudja-e valaki?
Csak nehogy meglepetés érjen, hogy valami hiányzik pl.
Helyzetjelző,tompított, távolsági működik, féklámpa, fénykürt, duda, indexek működik. 2 db visszapillantó van, majdnem új utcai gumik., pöcc-röff fékek jók, nem csepeg semmi belőle, tehát fasza állapotban van, gyári pufó.
Ha esteleg van még valami, ami buktató lehet, légyszi szóljatok!
Köszi előre is!
Szerintem akkora mint az enyém.. és nekem is akkora van..
Én oktoberben voltam vizsgán nem kérték
Se égőkészlet!
Ezek csak kellékek. A motor legyen müszakilag hibátlan.
Látom láncvédőd van
Engem megszivatott.
Ja és törzskönyv se kell.
A fékpad lesz némileg mulatságos vizsgálat.....
Alkudni kötelező.
Dobj egy e-mail címet, és küldöm a számot.
Most hirtelen csak ez jut eszembe.
Holnap viszem műszakira a drz-met.
Miket fognak vizsgálni? tudja-e valaki?
Csak nehogy meglepetés érjen, hogy valami hiányzik pl.
Helyzetjelző,tompított, távolsági működik, féklámpa, fénykürt, duda, indexek működik. 2 db visszapillantó van, majdnem új utcai gumik., pöcc-röff fékek jók, nem csepeg semmi belőle, tehát fasza állapotban van, gyári pufó.
Ha esteleg van még valami, ami buktató lehet, légyszi szóljatok!
Köszi előre is!
zsir remélem nem soká csapatunk az uj papucsokal
ami a motoromon van annak a tetejére heftelded rá vagy teljesen újat kel venni ?