én most festem a kis dokit! matricát nem akartam rá rakni ezért inkább dekorozom! lehet nem lesz olyan pontos mint egy matrica, de egyedi!:)majd ha kész lesz akkor töltök fel képeket, holnap még igazítok rajta aztán lakkozom és kééész
Szerintem kellene... Bármikor jöhet bármi és a fizetés kiesést esetleg pótolná... Tényleg, spongebob várja "matricákat a fekete motoromra" variációkat! Mi mutatna jól egy full fekete motoron? GD?
Ezért "szeretlek"Klmszabi!Ügyesen okosan hasznosan osztod be azt a kevés kis szabadidőmet!Én bizti ott leszek,a Kornél miatt is,pár éve láttam pakson,csak 2 kört kapott a második!A többit nem számoltam!
szia,én 2500ft fizetek,otthon biztosítás,mindenkire szól aki a lakásban lakik.60ezret fizet törésre.tavaly 120ezret fizetett nekem.1 csukló motorozásnál,1új meló közben.persze azt kellett mondani hogy otthon történt.lehet 1000forintot is fizetni.allianznál van.Faisst muterjánál kötöttem az endurocross topicból
ha hamar bejön a jó idő (amit most jelen pillanatban kétlek) akkor majd meglátom hogy mikor cserélem ki, ha pedig ilyen marad akkor lesz idő gyűjtögetni a lóvét..de ha meg megvettem utána megint kibír jó sokat! 40-60ezer magyar forint az nem sok 5-6 szezonért!:)
Indulás tőlünk reggel 9.00-kor. Irány Somogytúr (65-70km), ott belelesünk a Németh Kornél által szervezett enduró versenyre.
Ezen felbuzdulva átugrunk S.babodra,(10km) és kerülünk egy másfél órát a babodi erdőbe(15km). Aztán már csak a hazaút van vissza.(65-70km)
Most hogy az utóbbi hónapokban "rendszeresen" motorozunk ez nem okozhat gondot.
Az alábbi személyeknek ez a program nem választható hanem kötelező:
Jön már a jó idő.
Köszönjük, hogy elviszel minket erre a nagy túrára.
Indulás tőlünk reggel 9.00-kor. Irány Somogytúr (65-70km), ott belelesünk a Németh Kornél által szervezett enduró versenyre.
Ezen felbuzdulva átugrunk S.babodra,(10km) és kerülünk egy másfél órát a babodi erdőbe(15km). Aztán már csak a hazaút van vissza.(65-70km)
Most hogy az utóbbi hónapokban "rendszeresen" motorozunk ez nem okozhat gondot.
Az alábbi személyeknek ez a program nem választható hanem kötelező:
Palkó, Spongebob, Helles, Luyz, DrZozi, Patesz,..........