Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem is mutattam nektek de héten megjött Dávid drztöl a védö cucc de szép lett
vagy sárga vagy vmi fehér kéne még rá mert igy nagyon depressziós
én most festem a kis dokit! matricát nem akartam rá rakni ezért inkább dekorozom! lehet nem lesz olyan pontos mint egy matrica, de egyedi!:)majd ha kész lesz akkor töltök fel képeket, holnap még igazítok rajta aztán lakkozom és kééész
Oda inkább valami védő cuccot kellene feldobni... LEhet Trobee gyárt rmz-hez, leinfózzuk:D
neten találtam... De simán elkészíthető, megoldjuk
Ez király hol is van?
Motordekni folia is jol néz ki.3500Ft az ára!
Na milyen legyen helles?
Hát én nem tudom milyen matrica lenne fasza a mocimra,segitsetek srácok!
Szerintem kellene... Bármikor jöhet bármi és a fizetés kiesést esetleg pótolná... Tényleg, spongebob várja "matricákat a fekete motoromra" variációkat! Mi mutatna jól egy full fekete motoron? GD?
Semmit! Csak múltkori esetemnél legalább a bírságot fedezte volna
csak ne feledd a Jagert
Ezért "szeretlek"Klmszabi!Ügyesen okosan hasznosan osztod be azt a kevés kis szabadidőmet!Én bizti ott leszek,a Kornél miatt is,pár éve láttam pakson,csak 2 kört kapott a második!A többit nem számoltam!
Gondolod Helles,hogy szükségünk lenne biztositásra !
Szia Szabi,remélem jó idö lessz már amikor mennénk veletek mert a sárt jobban birjuk mint a fagyos havas geci utakat !
Ne legyél pesszimista.
Jön már a jó idő.
szia,én 2500ft fizetek,otthon biztosítás,mindenkire szól aki a lakásban lakik.60ezret fizet törésre.tavaly 120ezret fizetett nekem.1 csukló motorozásnál,1új meló közben.persze azt kellett mondani hogy otthon történt.lehet 1000forintot is fizetni.allianznál van.Faisst muterjánál kötöttem az endurocross topicból
ha hamar bejön a jó idő (amit most jelen pillanatban kétlek) akkor majd meglátom hogy mikor cserélem ki, ha pedig ilyen marad akkor lesz idő gyűjtögetni a lóvét..de ha meg megvettem utána megint kibír jó sokat! 40-60ezer magyar forint az nem sok 5-6 szezonért!:)
Ne feledkezzünk meg a vezetőnkről sem: Lion King Gerippo-ról.
Köszönjük, hogy elviszel minket erre a nagy túrára.
Az gyenge 440 max 4ló
Inkább gyúrjál a 27.-ie csapatásra.

Indulás tőlünk reggel 9.00-kor. Irány Somogytúr (65-70km), ott belelesünk a Németh Kornél által szervezett enduró versenyre.
Ezen felbuzdulva átugrunk S.babodra,(10km) és kerülünk egy másfél órát a babodi erdőbe(15km). Aztán már csak a hazaút van vissza.(65-70km)
Most hogy az utóbbi hónapokban "rendszeresen" motorozunk ez nem okozhat gondot.

Az alábbi személyeknek ez a program nem választható hanem kötelező:

Palkó, Spongebob, Helles, Luyz, DrZozi, Patesz,..........