Helló
Véleményetekre,tapasztalatotokra lennék kiváncsi
Eddig castrol actevo 10w 40-es olajat használtam és már most ahogy észreveszem egyre jobban csipegeti
Ezért váltani akarok Ipone-re gondoltam de ebből már a 10w 50 est kicsit sűrűbb hátha nem enné annyira
1,2 körül volt az új ára mikor azévit lehetett itthon kapni...ha azóta is ott porosodik valamelyik szalonban, azt 1M-ért simán odaadják
Mielőtt a mostani gépet vettem (2008 nyár vége), volt bent Ócsán egy 0 km-es, 2007-es SX125, azt is elhozhattam volna ennyiért (de lehet, még 900-ért is)...gondokoztam is rajta nagyon
Szasz!jól van , meglátom mit tehetek, legyen már jó időőőőő, mert má bekattanok. Karesszal csúszkáltunk múltkor hallod. ! 4ütem halott a jégen azt tudod.. 40 perc alatt értünk át Koroncóra.1-2 alapjáraton. Megnézhetjük bányát de .hmm az lenne a jó ha elolvadna a .... jég, tudom nem rímel.
Véleményetekre,tapasztalatotokra lennék kiváncsi
Eddig castrol actevo 10w 40-es olajat használtam és már most ahogy észreveszem egyre jobban csipegeti
Ezért váltani akarok Ipone-re gondoltam de ebből már a 10w 50 est kicsit sűrűbb hátha nem enné annyira
Szerintetek?