Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja!Van szöveg az látom!
Aprillia tuareg tank ?
én elfogadnák 1 szettet még simán,más tipusu gumi lenne rajta
és tudnám váltogatni a az idöjárási körülményeknek megfelelöen OKOS megoldás
Nem akarok vitatkozni,de szerinted akinek sm van,az esetleg nem szeretne terepezni,vagy egyből vennie kell egy komplett motort mellé!
Értelmezzünk szerintetek a dolgot!
Enduro motorodra még egy garnitúra kerék eladó!Amennyiben kettős kerék sérülésed/defekted van,hátizsákodból kiveheted a tartalékot!
Okos!
kérdése jogos volt
Bocs GD! Látom Te vagy...!Picit ingerűlt perceimet élem!Elnézést!
Természetesen,h bele tegyék!
Szerinted mi a f@szt b@zdmeg te idióta!
SM-sok mi a f@szt kezdjenek enduro kerékszettel?
Hali!
Változott a helyzet,a képen látható gumikról van szó!
Amennyiben korrekt ajánlat van rá,leszedem!
130/80 18 és 90/90 21 asszem,de most így fejből nem biztos!
Helló!
Láttam írtad hogy van első-hátsó enduro gumid, mennyibe kerülnek illetve milyen méretűek pontosan?
SZUPERMOTYÓSOK FIGYELEM!
Hirdetéseim között találtok valami hasznosat!
ok, köszi a szakszerű választ, most már ezt is tudom....
Ne tedd bele!
Az autókhoz való olajban van ólom(ólompótló) adalék, mert ugye nekik száraz a kuplungjuk. A motor kuplungja ettől csúszna.
Meg különben is nem véletlenül fejlesztették ki az olajat kifejezetten motorkerékpárokhoz.
Sziasztok!

Nem tudja véletlen valaki hol lehet jutányos áron hozzájutni DR-Z 400S-es sport kipufogóhoz?
Taki, 2N,

Kösz a választ. Asszem akkor a Castrol marad az Astrába, DRZ meg kap rendes olajat.
Más.
Mező Jani egy "testre szabott" DRZ-vel indul a Bamakón. Kíváncsi vagyok a beszámolóra..... Tavaly váltottam vele egy-két szót, akkor a Yamaha Tenerét tesztelte. A DRZ azért más lesz..... Jó utat, Jani!
Én nem tölteném bele, kb. 2500 ft-tól kapni olyat is ami bele való.
Egy kör van, kell a JASO MA is a kuplung miatt.
Az én nagyszerű motorszerelőm azt mondta, hogy a motorba motorolajat, az autóba autó olajat... de persze, ha nincs más, akkor olajat...
Szevasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy DRZ-be (meg motorkerékpár blokkba) csak kifejezetten motorkerékpárhoz fejlesztett olajat szabad tölteni? Most kaptam egy kanna Castrol olajat, ami autó olaj, eddig még nem töltöttem bele a DRZ-be, de nem tudom, hogy bele szabad-e tölteni pl. a kuplung / váltó miatt? Felteszem a DRZ-nél is egy olajkör keni a forgattyús részt, a kuplungot és a váltót is....
Kösz a tippet.
Üdv!
Sziasztok srácok rmz 450-esröl van valami infotok,gondolok itt visszatérö bajokról?!
Szevsztóók!

Vennék előre hátra cross gumit,ha van esetleg vkinek!
Illetve két jó S-re való utcai-enduro gumim meg van eladóó(első-hátsó)! 30/499-6227
M5-nél a MOTORRAD-ot ismered ? mert ök föleg suzukival
foglalkoznak és igy lett kinézve könyvböl
mosot ezt hozta hogy ez van benne
én is meg lepödtem de ö azt monta hogy ö akkor ezt rakná bele
most tovább döntsem el és kész
66 kg vagyok, a DRZ rugózása nekem gyárilag pont jó...
lehet majd találkozunk és teszteled te is
most már ez van