Kicsit komolyabban nekiláttam mint tegnap!
Megint befújtam csavarlazítóval megütöttem amennyire hozzáfértem,aztán a csavar fejénél nagy csavarhúzóval kifeszegettem a csavart!
Hali csak egy kérdés.A fékkar ugye nem gyári?Van nekem is rövid fékkarom fel is megy,de a féklámpa kapcsolóját nem igazán
éri el.A gyári kar meg immel ámmal fér bele a kézvédőbe.
Csöcsá mindenki ! Nah itt az enyém is ,terepről visszatérek az utcára ,szépen lassan alakul a ketyero de még nincs kész teljesen ,jön rá egy fekete sárvédő hátra,és egy egyszerű oldalidom 3 szög dekoráciÓ! Az elvonási tüneteim miatt aggódom,kezdek megőrülni !
Sziasztok!
DRZ07 megkérdeztem a telóolaj mennyiségét,de úgy magyarázták el hogy rúgó nélkül összenyomott állapotban kell felönteni és mondta hány centinek kell így lennie az olaj mennyiségének!
Szóval bonyolult ez így legalább is nekem!
Csak kib..t fékkart nem találok sajna letört , meg remélem a telo is kész lesz!
Megint befújtam csavarlazítóval megütöttem amennyire hozzáfértem,aztán a csavar fejénél nagy csavarhúzóval kifeszegettem a csavart!
még vagy 5 hónap
végül hogy sikerült kiszedni a csavart?
enyémbe még gyári mennyiség van!
Hali csak egy kérdés.A fékkar ugye nem gyári?Van nekem is rövid fékkarom fel is megy,de a féklámpa kapcsolóját nem igazán
éri el.A gyári kar meg immel ámmal fér bele a kézvédőbe.
nem is értem hogy miért nem vagyok motor szerelö
agyisen!
arra jöttem rá hogy amenyi kijött a telobol
annyi is megy be és kész ,
A lengővilla tengelyt hagytam én is a francba,de a többit sikerült kiműteni!
DRZ07 megkérdeztem a telóolaj mennyiségét,de úgy magyarázták el hogy rúgó nélkül összenyomott állapotban kell felönteni és mondta hány centinek kell így lennie az olaj mennyiségének!
Szóval bonyolult ez így legalább is nekem!
mert én is azt rendeltem