Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nyilván nem ugyanaz, sőt...viszont azt is tudni kell hogy a 20-as olaj az már nagy valószínűséggel ásványi...az meg hidegben sokkal jobban besűrűsödik mint a szintetikus...a többit sztem nem kell magyaráznom
lehet hogy a KTM és DRZ nem ugyan az vagy szerinted minden motorba ugyan azt használnak
melesleg most találtam meg egy kis olajat
amit a yamahába raktam pont az is MOTUL 20 -as volt
és nem volt beton
Hali

Maglód, Pécel, Gyömrő, környékén nem tudsz ilyet?

Attila
Milyet sikerült venni? Láthatunk róla képet?
Megyek mert az asszom már csunyán néz.
Arra én is kivancsi vagyok hogy még meddig meg el.A motor olaj más gy kicsit lehet máskép viseli a vizet.Ügye a kuplung miatt vannak benne adalékok hogy ne csusszon.Nekem is valami sötétsárgás trutyi volt benne.Már azon gondolkoztam hazatolom.Ilyen téren állat vagyok.Soha sehol nam hagyom ott 5 percnél tovább.Reggelig tolhattam.
Ez a páraképződés dolog valóban létezik.Sokan szét akarják szedetni velem az autójukat ez miatt.Sárgásfehér trutyi rakódik az olajbetőltő sapkára meg a szelepfedél belső oldalára.De szerintem az olaj ettől nem habosodik Autónál legalább is.Lehet a micikban ez másképp van.Enyémen még sosem láttam ilyet.Drukkolok,hogy ne legyen semmi baja.Kíváncsi vagyok,hogy mennyit tud teljesíteni km-ban a dr-z
Nagyon ragaszkodsz a Drz-hez.Megjegyzem azért a 9500 se kevés.amig elnem lopták a melo motorom addig a DRZ-ben összesen 2000Km sikerült belerakni.
2N

Drz függő.
Nem mondom, hogy ez a baja, csak azt, hogy van ilyen. Az első DRZ-m tulaja is esküdött a 3000 km-enkénti cserére, bár az enyémben most kb. 9500 van, lehet szezon előtt kicserélem és átállok a 3000-re én is.

Ma vettem meg harmadik DRZ-met, remélem ezt több mint 3 hétig fogom használni...

Első: TK, autó kifordult, engem már kétszer műtöttek...
Második: Kereskedés bezárt, nem kapott a banktól törzskönyvet...
Harmadik:
3000km/olajcsere.Azt monták hülyeség,de akkor is cserélem.Szegény kap eleget tölem és igy nyugottabban hajtom.
2N

Aha már mindenre gondoltam,de erre nem Akkor azért vaan hogy nekem az ut haza 30 km mire haza értem már nem volt habos.
ML!
Autónál olvastam, hogy az olaj szokott habosodni, ha hidegben, rövid úton használja az ember, mert kicsi kondenzvíz kicsapódik a blokkban. Ha bemelegszik rendesen elmúlik. Nem ezért habosodott a tied is? Ilyen jellegű használatnál rövidebb olajcsere intervallumot szoktak javasolni. (Az új, változó szervizintervallumú autók számítógépe figyelembe veszi ezt is, hamarabb kér olajcserét ilyen használat mellet.)

Mindenki!
DRZ tükör menete mekkora? M10?
Ez az első moci amit ha hazaviszek leteszek és nyugottan alszok tudom hogy holnap is menni fog.Nemkell szerelgetni másnapra stb.
Hozzá tenném még hogy a futár tudja hogy holnap is melozni kell menni és holnap is menni kell a gépnek.Sokat megyunk lehetnénk teszterek is :)
nem jó a motorod akkor nem mész dolgozni
Tényleg jok.De sok ismerösömnek igen csak efölöt van a km.Ha figyelszrá hálás.(Lehet holnap reggel kapok infartust ha vizpumpás a mocim.)Sokat kibir Ugy napi 8órát hajtom és még megy.
Hát igen.A szükség nagy úr.Még 6,5 évet ki kell bírni a dr-z nek?Be foksz kerülni vele a rekordok könyvébe.
több helyen olvastam újságban(CKM,képesmotorinfó) hogy a DRZék milyen jó motorok mert sok futárnak 100000km van a gépbe de még akkor is mennek,én meg persze azt hittem ez csak legenda
de te vagy az 1ik példa
Ja és azért is megéri mert drz-vel melozhatok.Bár lehet ez nem mindig tetxik neki
Már rég abba hagynám de az asszony nem engedi.
Meg éri?Hát.ha azt irom hogy annyit keresek mint 10éve?Még kénytelen vagyok csinálni.Van a mocin 6,5év hitel.Réggen annyit kerestem mint a szüleim félév alat.Most meg mire befizetek mindent csak ámulok honap végén.De olyan munkát csinálok amit szeretek és kötetlen vagyok nincs fönököm nem vagyok helyhezkötve.
ez érdekes télleg
kössz GD