Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sose értettem ezt a tuningolást,erős motort szeretnék erős motort veszek.rengeteg pénz rámegy és nem lesz olyan mint a gyári motor.
Engem még nem kóstoltak,bár térdelve egy csajt most elképzeltem magam előtt
szevasz,mi a helyzet motor ügyben

CSIKA vs ML futár párbeszéd már unalmas kicsit valóban
Hogy ne mindent ujra beállitani.Hát azért drágácska az a 10 paci.A Mai árfolyammal számolva is a 499cc az 285775Ft+posta+uj dob.Hát...
Ja,és betöltésnél pumpálni kell a telószárat,hogy az olaj bemenjen a lengéscsillapítóba.A levegő meg kijöjjön
ha nem lesz jó akkó felhígítod 1 kis étolajjal
Ml Futár és Csika! Nektek mi a frász bajotok van egymással ?Semmi közöm hozzá ....csak érdekes hogy kostolgatjátok egymást. offffff
köszi
Nem csak ott jön az olaj Az a szelep szabályzó rúdja.A vastagabb,amire a kúlcsot lehet rakni az meg a lengéscsillapitó szára.Azt kell pumpálni,hogy az olaj kijöjjön .Meg csak így szétszedve lehet megnézni a légrést az olaj fölött.Összetolt telószár,betolt csillapítószár és így a felső peremtő 165 mm az olajszint

melesleg arra is rájötem hogy gondolom nem ugyan olyan mint a motor
szerintem itt máskép mérik
meg nem vélet len irta könyv de ha nem lesz jóbb akkor be perelek mindenkit
Inkább kössé elé egy muraközit,hátra meg egy szamarat
nem elég csak az szerintem,légszürö+kipufogó rendszer+fuvókázás
igy szerintem nagyon megnöne teljesitmény
10lóerö biztos vagy több
DRZ07

Fájditod a szivem Ha egyszer abba hagyom ezt a mindennapos bohockodást a mocival akkor kap tuningot.Vajon lóeröben és nyomatékban mit jelenthet
egy nagyobb henger?
20-as olaj
Nem félsz hogy belefagy?
ennyi az össz alkatrész ami kijött belöle amikor letekerted tetejét olajat igy hol töltöd bele mert látom abból a kis csöböl jön ki az olaj
Akkor síkosítóra nem dobsz ki pénzt Az árából inkább veszel hőálló ezüstöt mi?
DRZ 522cc? Jaj Ha hobby motor lenne a mocim!De sajna nem az.Meg mostmár szét is esne ha variálnék vele.
Abba beleszoktam köpni
E és S drz olajról lenne szó
Csajod nem reklamált,hogy befújtad a hüvelyt?
DRZ 435cc Big Bore - STEALTH

DRZ 440cc Big bore - STEALTH

DRZ 455cc Big Bore - Ice Cube

DRZ 455cc Big Bore - STEALTH

DRZ 470cc Big Bore/Stroker - STEALTH

DRZ 490cc Big Bore/Stroker - Ice Cube

DRZ 522cc Big Bore/Stroker - STEALTH

DRZ 522cc Big Bore/Stroker - Ice Cube
Én régebben,hőálló ezüsstel fújtam be a hüvelyt,100 000 km-ert elmegy vele a szimó is.Jobb mint a nicasil,a japámok,má lekoppintották tőlem,azóta erre nem lehet kapni hőálló festéket.
Azok olyan helyek, ahol ugye magán emberkék, pl autoszerelő otthon kiépítette a vizsgasort, vagy olyan kereskedések ahol foglalkoznak külsős autók motorok vizsgáztatásával!