Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Nagyon el kéne adnom szeretett DRZ-met!
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki
_drz400e_supermotoenduro-3503147

Hátha valamelyik haverotok ráharapna....
sziasztok.

Találkoztam ma egy SM-es társunkkal a Bp VIII. Diószegi Sámuel utcában.
Innen volt valaki?
Sajna én 4 kerekűel voltam:(
szia, enyémbe majdnem kétszer ennyi van!
üdv,akkor vedd meg az enyémet
én akármikor le vizsgáztatom neked
Na igen Enduro-s. Nem egyszerű a helyzet az biztos. De erre már nem is lehet mondani semmit. Csak saját magát hergeli az ember....
Minden esetre amíg úgy nem járok mint te addíg úgyis ki fogok járni az erdőbe. Aztán majd meglátjuk...
hali! lenne egy kérdésem hallottam egy olyat hogy a drz 400 E -ket nem lehet már leműszakiztatni valamiért igaz ez? válaszotokat előre is köszönöm! üdv! motorvásárlás előtt állok
Eladó egy tökéletes állapotban lévő W2 olasz csizma!Nincs sehol megtörve, kiszakadva, csatok tökéletesen működnek!A nagy mérettől nem kell megijedni mert amúgy 43-as a lábam!Mail címem: izirajder2005@citromail.hu
Ok ott leszek!
szia gyer csak ott helybe hajtás
Sziasztok!

Én is tiszteletemet teszem ferihegyen,onnan lesz menet valamerre?
Szerintem nekem odáig is elég lesz eljutni (csepelről) a sártengerben.
csösztök még korán van és érzem a mézes pálinka izét is vagy hatását igyekszek menni
Bundesz akkartok jönni ?
mert akkor fel vezetlek titeket
Rendben, akkor ferihegy...
gyere ferire,ott dumálunk erről a dologról
hát nem hiszem,én nem megyek tarcsára,szerintem egy merő sár.Éjszaka esett az eső.
Akkor kb 1-kor nagytarcsai kerités? Jön még valaki? noozsid alszik, de vszínű jön...
Djönyörű idő van ! Ma mindenki mindenhol motoroznyi fog "szerintem"
hali,ma motorozás ferihegyen kb fél 1től.
nem lesz ma netem, ha valami lenne csör
ITT
ennyit tudunk mi is, motoroznánk 1-t
nincs mit ,
Hogy ásnám el élve azokat a fitymákat akik tiltják ezt a technikai sportot
Ebben teljesen igazad van !. Ha van pénzed, akkor legálisan teheted tönkre a védett területeket. Minket egy olyan helyen kaptak el, amin nap, mint nap 40 tonnás, 4 tengelyes teherautók járnak föl alá, egy volt murvabányát feltölteni. Ami pedig a szemetelést illeti ? Mi is úgy csináltuk, pl.:cigi kipuffon elnyom aztán nylon zacskó, azt bele a hátizsákba, és persze minden egyes szeméttel ugyanezt, míg az úgynevezett „túristák” szaros pelenka levétel, aztán behajít a bokorba „szemtanúk voltunk” és még nekik járt a szájuk, hogy mit keresünk ott?.
Itt van néhány kép a „FOKOZOTTAN VÉDETT TERMÉSZETVÉDELMI TERÜLETRŐL” ahol elkaptak minket.
Mindenki döntse el, hogy egy ilyen „védett” területen való mocizásért jár e bünti ?

Mikor lesz ez a dabasi túra pontosan? Veletek már érdekes lehet. Ez oda-vissza kb 200km?
kakukk79
szeptember 30. 21:12
még nincs,Kecskemétre megyünk vasárnap

(ekkor volt Lakitelken DRZ kupa)
a fenébe... ma énis motoroztam.. :D Elég szépen kikentem a gépet pedig csak kövön mentem :S