Jelenleg az enyémbe 650-es blokk van, viszont az első villa 1000-es. A srác úgy rakta össze, hogy az 1000-es oldaldekli van rajta, de sajnos javított, és nem túl szép, viszont onnan méri a sebességet. De szebb lenne az eredetivel, viszont akkor nem mérne.
Szia!
Nekem van egy Givi dobozom háttámlával együtt. Ha érdekel csinálok róla képet. 2 sisak szerintem nem fér bele, bár még nem i spróbáltam de ha jól tudom 42 L-s.
Törpöltem hogy a sebességmérőt deklicserével hogy fogod mérésre bírni?
Viszont sehogy se jön össze.
A 650-es blokkon sehol nem találtam kihajtást a sebességmérőnek.
Bár a DL lehet ebben más mint az SV.
Atix!
Érdeklődnék, van-e véletlen olyan lánctakaró oldaldeknid, ami az ezreshez kell? Az a problémám, hogy a 650-es a sebességet az első keréknél méri, az ezres pedig oldalt, a lánckeréknél. De az enyémben 1000-es első villa van, tehát muszáj oldalt mérje, viszont a deknim650-es. Van ötleted, hogy lehetne ezt összehozni?
Öcsémnek keresünk Suzuki DL650-eset olyan 2003-2005 körülit.
Természetesen az ártól függ.
Ha valaki el akarja adni, vagy van ismerőse, aki árulja a vasat, ne fogja vissza magát.
Ha meg tudunk egyezni, azonnal elhoznánk!
d.aty@freemail.hu
20/391-25-50
Ez a motor kb 55 el ment bele egy kanyarodó autóba.
A villák már cseréltek, nem ezekkel esett el a srác, de ki tudja, hogy a bontóban vett villák milyenek...
elképzelhető, hogy szakszerűtlen beszerelés miatt állhat ferdén az első kerék?
Nettó szar.De ha mondod.
Váz ritkán szokott azért elmenni.Ahhoz nagyobb csatt kell...........A villák a gyengébbek és inkább azok szakadnak.SV-ből kiindulva.
d.aty@freemail.hu
Várom, és az árat is!
Nekem van egy Givi dobozom háttámlával együtt. Ha érdekel csinálok róla képet. 2 sisak szerintem nem fér bele, bár még nem i spróbáltam de ha jól tudom 42 L-s.
Hozd haza hegesztőtől, lőj egy képet, küldd el, és beszéljünk az árról!
d.aty@freemail.hu
Viszont sehogy se jön össze.
A 650-es blokkon sehol nem találtam kihajtást a sebességmérőnek.
Bár a DL lehet ebben más mint az SV.
Érdeklődnék, van-e véletlen olyan lánctakaró oldaldeknid, ami az ezreshez kell? Az a problémám, hogy a 650-es a sebességet az első keréknél méri, az ezres pedig oldalt, a lánckeréknél. De az enyémben 1000-es első villa van, tehát muszáj oldalt mérje, viszont a deknim650-es. Van ötleted, hogy lehetne ezt összehozni?
A bukócsövet mult héten elvitték sajna, dobozom meg nem is volt. De ha tudok akkor felirom!
Valami hátsó doboz kellene platnival, ha lehet nagyobb, deréktámasz sem baj!
És bukócső, természetesen DL650-re, mert vettünk délután!:-)
Ha nem, holnap felhívlak!
Elég jó a vas, de kellene egy fékkar, és egy az első spoilert felfogató kis műanyag valami.
Van neked esetleg?
http://www.grandemoto.com/
Öcsémnek keresünk Suzuki DL650-eset olyan 2003-2005 körülit.
Természetesen az ártól függ.
Ha valaki el akarja adni, vagy van ismerőse, aki árulja a vasat, ne fogja vissza magát.
Ha meg tudunk egyezni, azonnal elhoznánk!
d.aty@freemail.hu
20/391-25-50
Üdv!
Daty
Mennyi az ára a váznak?
A villák már cseréltek, nem ezekkel esett el a srác, de ki tudja, hogy a bontóban vett villák milyenek...
elképzelhető, hogy szakszerűtlen beszerelés miatt állhat ferdén az első kerék?
Váz ritkán szokott azért elmenni.Ahhoz nagyobb csatt kell...........A villák a gyengébbek és inkább azok szakadnak.SV-ből kiindulva.