Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jelenleg az enyémbe 650-es blokk van, viszont az első villa 1000-es. A srác úgy rakta össze, hogy az 1000-es oldaldekli van rajta, de sajnos javított, és nem túl szép, viszont onnan méri a sebességet. De szebb lenne az eredetivel, viszont akkor nem mérne.
Ment mailben a kép, remélem átmegy mert kicsit nagyra sikerült:-))
Persze, hogy érdekel!

d.aty@freemail.hu

Várom, és az árat is!
Szia!
Nekem van egy Givi dobozom háttámlával együtt. Ha érdekel csinálok róla képet. 2 sisak szerintem nem fér bele, bár még nem i spróbáltam de ha jól tudom 42 L-s.
Engem törötten is érdekel, akkor is ha nem túl szép!
Hozd haza hegesztőtől, lőj egy képet, küldd el, és beszéljünk az árról!

d.aty@freemail.hu
Törpöltem hogy a sebességmérőt deklicserével hogy fogod mérésre bírni?
Viszont sehogy se jön össze.
A 650-es blokkon sehol nem találtam kihajtást a sebességmérőnek.
Bár a DL lehet ebben más mint az SV.
de igazából van, de el van repedve, most vittem el műanyaghegesztőhöz. Ha szépen megcsinálja, és téged érdekel, szólok.
Kézvédőd nincs véletlenül?
Ha valakit érdekel, van 2 hátsó lábtartó konzolom, meg néhány eladó idomom 650-es hez.
Atix!
Érdeklődnék, van-e véletlen olyan lánctakaró oldaldeknid, ami az ezreshez kell? Az a problémám, hogy a 650-es a sebességet az első keréknél méri, az ezres pedig oldalt, a lánckeréknél. De az enyémben 1000-es első villa van, tehát muszáj oldalt mérje, viszont a deknim650-es. Van ötleted, hogy lehetne ezt összehozni?
Grat a vashoz!
A bukócsövet mult héten elvitték sajna, dobozom meg nem is volt. De ha tudok akkor felirom!
Szia Atyx!

Valami hátsó doboz kellene platnival, ha lehet nagyobb, deréktámasz sem baj!
És bukócső, természetesen DL650-re, mert vettünk délután!:-)
Mailban nem árulod el?:-)
Ha nem, holnap felhívlak!
Szerintem van, de nem tudom mire is gondolsz. Ha felhivsz akkor adok még egy jó tippet is amivel spórolhatsz a vételen. . .
Köszi, már voltunk is.
Elég jó a vas, de kellene egy fékkar, és egy az első spoilert felfogató kis műanyag valami.
Van neked esetleg?
Próbáld meg, korekt srácok. . .
http://www.grandemoto.com/
Sziasztok!

Öcsémnek keresünk Suzuki DL650-eset olyan 2003-2005 körülit.
Természetesen az ártól függ.
Ha valaki el akarja adni, vagy van ismerőse, aki árulja a vasat, ne fogja vissza magát.
Ha meg tudunk egyezni, azonnal elhoznánk!
d.aty@freemail.hu
20/391-25-50

Üdv!

Daty
Hívtalak a megadott számokon, de nem értelek el.
Mennyi az ára a váznak?
Akkor azt hiszem beszélnünk kell
Nekem van...
Ha kivettük őket, meglátjuk. Ha más nem, marad a visszahúzás.
Elő bármi............de alószínűtlen.
Ez a motor kb 55 el ment bele egy kanyarodó autóba.
A villák már cseréltek, nem ezekkel esett el a srác, de ki tudja, hogy a bontóban vett villák milyenek...
elképzelhető, hogy szakszerűtlen beszerelés miatt állhat ferdén az első kerék?
Nettó szar.De ha mondod.
Váz ritkán szokott azért elmenni.Ahhoz nagyobb csatt kell...........A villák a gyengébbek és inkább azok szakadnak.SV-ből kiindulva.
Hát meglátjuk, ki lesznek húzva a villaszárak, és lehet, hogy csak azokkal van gáz. A yamaha xj-hez képest a Dl futóműve istenkirály!