Sziasztok! Szeretném lecserélni a motorom valami nagyobra ami alkalmas 2személyes túrázgatásra meg egyedüli csapatásokra, bohóckodásra! A 650es vstrom nagyon tetszik de igazábol semit nem tudok róla. Valaki tudna egy pár infót írni róla? Megbízhatóság, szervízigény, kényelem.
Sziasztok!Új vagyok itt és máris 1 kéréssel kezdeném.Van 1 DL1000-em és középsztendert keresnék hozzá mivel a gyári élég borsos.Még szeretnék oldal dobozokat+tartót is.Ha netán tudnátok segíteni megköszönném!Elérhetőségem:zsolti32@freemail.hu
Sziasztok!
Ha valakit esetleg érdekelne, akkor van ültetőszettem DL-650-hez és 1000-hez is!
A DL-650-nél 35mm-el, az nagyvasnál pedig 30mm-el lesz alacsonyabb az ülésmagasság, ami nem kevés!
Mindegyik cucc német gyártású, TÜV vizsgás, nem gagyi, otthoni termék, hanem kifogástalan minőség!
Ha valakit érdekel, akkor írjon a busajages1@gmail.com-ra, vagy hívjon a 06202 191-181-es számon!
A szett beszerelését is megoldjuk! :-))
NEM CSAK EZEKHEZ A TÍPUSOKHOZ, HANEM SOK MÁSIKHOZ IS VAN!
Sziasztok!
A csati megfelelő helyen landolt....
Ezuton is fogad őőőőőőszinte köszönetemet...hálám remélhetőleg minimum egy kori sörig üldözni fog amint egyszer találkozunk!
Anyagi megfontolásból megválnék DL1000-esemtől.
2007 májusi forgalomba helyezésű, fekete színű, Givi bukócsővel, Givi 47 literes dobozzal, SV1000 fényezett hasidommal és a gyárival, szűk 11.000km-rel, igény esetén az esedékes szervíz előrehozásával eladó. Nagyon kedvező hitelátvállalásban is tudok segíteni.
ára: 1890000ft
Van egy eladó gyári Suzuki dobozom DL-re való gyári tartóval ha valakit érdekel, valamint Givi bukókeret
Van egy gyári plexim elado ha valakit esetleg érdekel
Üdv.
A külső is számit!
www.tommot.hu
Élsz még?
Ez egy halott topic, kár ide írnod.
A vstromclub.hu oldalon van egy jó nagy csapat - ha esetleg nem ismerted volna a honlapot.
Nem vagyok egy gépelőtt ülő típus inkább motorozok, de nekem is van egy dl-em. Tavaly októberben vettem, csak jót tudok róla mondani.
Ha valaki esetleg hitelre szeretné megvenni, vagy eladni a motorját, abban is szívesen segítek!
Kedvező feltételek, állapotfelmérés, szervíz, csere!
Sziasztok
Ha valakit esetleg érdekelne, akkor van ültetőszettem DL-650-hez és 1000-hez is!
A DL-650-nél 35mm-el, az nagyvasnál pedig 30mm-el lesz alacsonyabb az ülésmagasság, ami nem kevés!
Mindegyik cucc német gyártású, TÜV vizsgás, nem gagyi, otthoni termék, hanem kifogástalan minőség!
Ha valakit érdekel, akkor írjon a busajages1@gmail.com-ra, vagy hívjon a 06202 191-181-es számon!
A szett beszerelését is megoldjuk! :-))
NEM CSAK EZEKHEZ A TÍPUSOKHOZ, HANEM SOK MÁSIKHOZ IS VAN!
Sziasztok!
A csati megfelelő helyen landolt....
Ezuton is fogad őőőőőőszinte köszönetemet...hálám remélhetőleg minimum egy kori sörig üldözni fog amint egyszer találkozunk!
Anyagi megfontolásból megválnék DL1000-esemtől.
2007 májusi forgalomba helyezésű, fekete színű, Givi bukócsővel, Givi 47 literes dobozzal, SV1000 fényezett hasidommal és a gyárival, szűk 11.000km-rel, igény esetén az esedékes szervíz előrehozásával eladó. Nagyon kedvező hitelátvállalásban is tudok segíteni.
ára: 1890000ft
vagyis egy laza 110km.....
posta?
az akmt kukac freemail.hu címen elérsz
Ha valakit érdekel tudok egy eladó 0 km-es B-king-et 2,8 milláért! Hitelre is vihető akár nulla kezdővel!
(Márkakereskedőtől)