Hali!
Sziasztok!
Suzuki bandit 600 motoromra szeretnek hátsó és első féktárcsákat venni amazonról. Van valakinek tapasztalata az innen rendelt féktárcsákkal?
azokba a magasságokba úgyse érhetünk 😆 mondjuk nem is szeretnék , na meg az embernek legyen önértékelése se szép nem vagyok se dumálni nem tudok úgyhogy ez itt ki is fújt 😆
4 evet allt honda karburator.
Megkockaztatom hogy visszazartam es nem nyulok hozza.Talan egyeve probainditas flakonbol eleg hurutosra sikerult.Most blokk osszerakas van,szoval karacsonyra belekerul es meglatom megszivom e vagy nem.
Hát, a 4 év állás elég riasztóan hat, ott már lehet tankrozsdásodás a megromlott benzin miatt, és simán lehet, ha karbisort meg el kell dobni.
plusz a gumik, szóval kb 250-et számolj rá az elindításra.
Köszönöm a segitséget.A bandit itt van a városban és ismerem a tulajt csak azért gondolkoztam el rajta mert 35000 kilóméter van benne 4 éve áll és azelőtt sem használták sokat.Szóval lehet hogy 8 éve nem volt szervizben :-)
600-on már cseréltem kétszer. 1200 k3-on csak azért nem, mert még nem ereszt át, és FB a tulaj.
A Zrx 1200 ugyanaz az iskola, csak állítható telók elöl-hátul, még erősebb, kevésbé szervizigényes, nagyságrendekkel jobb a fékje (nem BMW, de a Yamahák Sumitomójával felér), és kezesebb, mint a bandit lesz 120 ezer ft elköltése után. (erősebb rugók, széles kormány, új fékcső)
"Ennyi idősen már repedezhetnek a szívócsonkok"
Volt ilyennel dolgod? Nekem a 30 éves gixereknél semmi ilyet nem láttam...
"hogy mennyivel jobb motor a banditnál"
A felsorakoztatott technika a nyolvanas évek végét kéviseli (~1988), és abból még itt-ott vissza van butítva. (acélváz, egyszerübb gátló, telok)
A váltón kívül nem sok igazi típushiba van, igaz, amit István felsorolt azok mind bekövetkezhetnek simán elhanyagoltság miatt.
Ennyi idősen már repedezhetnek a szívócsonkok, azt jól nézd meg, nem olyan olcsó, és idő kicserélni. A karbisor legyen jó, mert egyre nehezebb szerezni, és 50-70 ezer ft a bontott, plusz azt is úgy kezded, hogy miszlikbe szeded, mert beleraksz 20 ezer forintnyi tömítést/tűszelepet.
Amúgy, én ha ilyet akarnék újra, ezt venném meg:
https://www.hasznaltauto.hu/motor/kawasaki/zrx_1200_s/kawasaki_zrx_1200_s-17416090
7 éve szervizelem, már a megvétel utáni próbaúton elöntött a sárga irigység, hogy mennyivel jobb motor a banditnál.
:)
Hàtsò gàtlò elfàrad, az uzemanyagrendszert, porlasztot hazavagja a etanolos benzin. Letapadhatnak a dugattyugyuruk... A valto akkor lesz kereghibas, ha fordulatszegenyen hasznaltam, de akkor mar par tizezer km utan is. A 6 dugattyus feknyergek is sok kart tudnak csinalni ha elhanyagoltak, reg nem csereltek fekfolyadekot.
Hja es fos az elso lampaja, mert telemegy porral. Maceras takaritani.
Nem mondanam gyngejenek,inkabb konstrukcios hiba/felhaszaloi sajatossag,amelyik tulajnak az a maniaja hogy 5. Ben alacsony fordulaton nyekegteti mert elbrja a blokk akkora nyomatek van benne,na azoknak nem birjak a fogaskerekek es a fogak krateresednek,ez adja a hangot.
Akik kihuzatuak nincs ilyen gond.
De ez csak megfigyeles,ki mit tapasztalt,nem volt banditm,csak ismerek par tulajt.
Köszi szépen
Az angolt megaléltam , csatolom ha esetleg valakinek szügyege volna rá . https://www.manualedereparatie...
A PDF- et nem tudtam csatolni de innen szedtem le.
TPS-nek rövidítik, ha rákeresel, hogy "bandit 600 tps" a youtube-on, lehet lesz kapás.
Nincs meg a GSF600 manuálja, nem tudom az értékeket, de a dolog lényege, hogy zárt gázkarral és full nyitott állapotban is kell ellenállást mérni, eztán ha nincs a tartományban, akkor forgatni rajta. Egy jól becsomagolt potméter az amúgy.
Szép napot Banditosok
Valakinek megvan e PDF-ben a GSF 600 s paripa műszaki leírása ??
Van a 4. porlasztó jobb oldalán egy állítható vezetek ami a pillangó szelepek tengelyere van csatlakoztatva .
Ennek a beállítását tudja valaki, h hogy kell vagy hova , le vettem a karbúlator takarításnál és nem jelöltem be ,h hol állt.
Előre is köszönöm..
Sziasztok!
Suzuki bandit 600 motoromra szeretnek hátsó és első féktárcsákat venni amazonról. Van valakinek tapasztalata az innen rendelt féktárcsákkal?