Megméred az atmerôjet a menetnek, meg leszamolsz 5 vagy 10 menetcsucsot es megmered a tavolsagot... aztan mar meg is van menetemelkedes meg a menetatmero... egy 10€ - os suvernyak tolomerö kell hozza
Nem az ugrassal meg a rugouttal van a baj......elfinomkodtam egy 40-50 centis sziklas lelepot, megakadt,beszorult a labam egy kidolt facsonk meg a motor koze, mikozben dolt ra a motor feszitve a labamat facsonk fele, mikor mar fordult ki a terdem lerugtam magam a motorrol, a csonk atbokte az ulest a labam helyett, leroppentem a sziklak koze 4 meter melyre, mire kihemperegtem magam visszugrott a terdem.....vegigtoltam a napot este hatig, de 20-30mp-nel tovabb nem birtam kiallni a nyeregbol, meg tamasztaskor azonnal becsuklott a terdem.......3 het biceges dagadt izulettel....meg most sem tokeletes, pedig ez marciusban volt.....ez a resze nem hianyzik......de terepezni krva jo!
Te, múltkor mentem egy RM125-tel. És nem. Akkora a rugóút, olyan csillapítással, hogy felugrasz 2 méter magasra, és amikor -szarul- földetérsz, semmi nincs, simán benyeli.
Inkabb vinni kene mint ezt labon.
Lefelé volt szar mert péntek reggel8-ra le kellett érjünk. Kaposvártól Senjig szakadt az eső, kb 8:30kor meg kisütött a nap