Én is terveztem, hogy teszek ilyet a CB-re. És pont ezek miatt. pl nálam van 4 szett lábtartó, meg fékpedál, meg egy fél műhely, hogy ha talajmintát vennék, ne feltétlen kelljen hazamenni egyből.
Mert a kovetkezo cseres alkatresz a palyaidom,lejon az osszes nem fontos cucc lampastol,indexestol,kapcsolostol.
Mivel forgalmikeptelen blokk van benne,igy konnyebb eladni,a leszedett cucc megy fel ebayre,jofogasra,.Minden.
Ha meg nem viszik el a motort meg az is lehet kirangatom kakucsra.
Mert össze fogja törni párszor (bár szerintem csak egyszer, mert ettől leszokik a pályázásról.... ). Eladáskor meg jól jön majd a gyári, a "karcmentes, makulátlan nem dohányzó" állapot igazolásához.
Tehat az eredeti gyari 29710 forint /db oemparts nal. Ez majdnem 60 rugo.
Ennek parja volt 8300.A cso es a befogo kolon alkatresz, ha szerencses az eses csak a csovet kell cserelni ami nincs 2000 ebayrol.
Palyamotor atalakitas lesz, tehat lesz eses.
Mindez pusztan koltsegcsokkentes.
vagy fillerbaszas, nezopont kerdese.
Sziasztok!
Mivel típust váltottam az elmúlt évben, így maradt néhány alaktrészem aminek esetleg jobban örülne valaki mint sem nálam a legyenek. Mint a hírdetésemben is írtam, van sok minden a géphez, így ha tudok segítek az alaktrész keresőknek! https://www.kepesmotor.hu/bont...
üdv: Balázs
Esetleg csal a fenykep.
Mivel forgalmikeptelen blokk van benne,igy konnyebb eladni,a leszedett cucc megy fel ebayre,jofogasra,.Minden.
Ha meg nem viszik el a motort meg az is lehet kirangatom kakucsra.
Ennek parja volt 8300.A cso es a befogo kolon alkatresz, ha szerencses az eses csak a csovet kell cserelni ami nincs 2000 ebayrol.
Palyamotor atalakitas lesz, tehat lesz eses.
Mindez pusztan koltsegcsokkentes.
vagy fillerbaszas, nezopont kerdese.
Mivel típust váltottam az elmúlt évben, így maradt néhány alaktrészem aminek esetleg jobban örülne valaki mint sem nálam a legyenek. Mint a hírdetésemben is írtam, van sok minden a géphez, így ha tudok segítek az alaktrész keresőknek!
https://www.kepesmotor.hu/bont...
üdv: Balázs
A marsi cimu filmben ez a nasa bejarat.