Na, az lehet, de pl a szóban forgó egyed vsz az eléforduló autó előtt megáll egy szaftos káromkodással, ha szinter betétet rakat be, és nem kell egyengetnem a villáit, ami a szomorú tényállás lett.
Akkor nézd meg mi van ráírva a hátuljára légyszíves. Akinek csinálom a gsx-ét, szívesen elcserélné, de ilyen goldfren/newfren és hasonló szemetet nem teszek bele neki.
és szerinted az jobb lesz mintha vennél egy normális szett betétet akár az olcsóbbakat is ? RMS 225101190RM a cikkszáma kb 2200 ft egy pár a hátsó az első 225101240RM kb 4500 ft
Szőlő márka.
Nem tudom, a motorral adták, felakarom újíttatni, csak sajnálom ezeket elpazarolni. A kopottból is csak a vas kell, amire az új cuccot ragasztják.
Gondoltam hátha jó lesz valakinek, cserébe.
Azt sajnos nem tudtam kideriteni,nem irta le az itteni kereskedes.
Gyakorlatilag ket adapter a hatso labtartora.meg a ket rud.Ezek a tipusspecifikus dolgok.
1,4,8-as elem a többi nem feltétlen kell.Talán még a 9-es kar,de ha a műanyag szarok megvannak már jobb a helyzet.Ha tényleg csak szettben van ahogy itthon mondják annak olyan az ára hogy tipusváltáéskor jobb ha eladja az ember az egész szart és vesz egy másikat.
Végülis ha minden kötél szakad a két 8-as jelű amit nem tudok home made legyártan sehogy.De igazából nem akarnék szarakodni gyáriban kéne de nem 50 ropiért.
Csak a csere miatt írtam, nem vita indítónak.
Nem tudom, a motorral adták, felakarom újíttatni, csak sajnálom ezeket elpazarolni. A kopottból is csak a vas kell, amire az új cuccot ragasztják.
Gondoltam hátha jó lesz valakinek, cserébe.
Ha valaki most cserélné, alig használt SZINTER betéteket adnék kopottakért, vas is lehet.
H Satteltaschen-Set
Art.-Nr
. / Item No.:
BC.HTA.11.740.10701/B
1
Copyright by
SW-MOTECH GmbH & Co. KG
Irrtümer und Änderungen vorbehalten. Technische und Design-Änderungen vorbehalten.
Errors and omissions excepted. Technical and design modifications are subject to change.
Konfektionierung durch / Packed by:
Datum der Konfektionierung / Date of packaging:
SW-MOTECH GmbH & Co. KG
Ernteweg 8/10
35282 Rauschenberg
Germany
Tel.
/ phone + 49 (0)6425 / 8168 - 050
Fax / fax + 49 (0)6425 / 8168 - 10
info@sw-motech.com
www.sw-motech.com
BLAZE
®
H Satteltaschen-Set
Art.-Nr
. / Item No.:
BC.HTA.11.740.10701/B
De táska nem kell.
na az kell
Azt hogy?
Na majd van ismerős szlovákban.
Azt meg elküldi szlováknak?
Gyakorlatilag ket adapter a hatso labtartora.meg a ket rud.Ezek a tipusspecifikus dolgok.
HTA.01.740.007 2db
HTA.00.740.010 2db
És ha nem jó a meglévő kar:
HTA.56.448.003 (L/R)
Végülis ha minden kötél szakad a két 8-as jelű amit nem tudok home made legyártan sehogy.De igazából nem akarnék szarakodni gyáriban kéne de nem 50 ropiért.
Gyakorlatilag a hatso labartora valo oldalankent ket muanyag bizgere a fontos.
Itthon kerdeztem,nem jo az ara.
Inkabb kifaragom fabol.
Mindjar nezek valami kepanyagot.