Sziasztok! A tankom elkezdett szivárogni jobb oldalt alul a térdemnél, ahol össze van préselve a széle. Apró luk a préselés fölött közvetlen, alig szivárog, de pont eléggé, hogy motorozás után benzinszagú lett a nadrágom. Átmenetileg egy fémre való kétkomponensű benzinálló epoxy ragasztóval vagy gyurmával meg tudom oldani a problémát? Vagy mivel duplafalú a tank ez felejtős? 96-os 600-as bandit.
Attól meg szokott javulni minden hiba
Most azt a dunlop sportsmart TT-t nézegetem, de csak 180/60 vagy 190/55, jó csúcsos legyen mint a mostani , tetszik hogy lábtartót karcolva annyira stabil a motor hogy le lehetne szállni róla és nem dől el
Most kell kipróbáld , kegyetlen mit lehet menni a d212-vel, néha már félek. Pályamotor kellene.
Amúgy Zoli, bármikor megeszem amit sütök, ha véletlenül kimarad egy rendezvényen valami oknál fogva, másnap hiányzik is
Mecseki teszteles utan megallapitottuk,hogy tenyleg csuszik a gumi,mi volt Levi reakcioja?
Kb a kovetkezo lampatol egykereken.......ugy kevesbe zavarta a tapadashiany......
Kb 30 kiloval konnyebb a banditnal,ergo ha helyettem egy 70 kilos rider vezeti a banditot akkor kb uaz az arany,a kanyarsebesseg meg huzosabb a versysen.....
S21 is jol birja allitolag.
Az a baj,hogy sajat teszteles nelkul nagyon nehez valtani.
Nekem van, hívj fel.
Most azt a dunlop sportsmart TT-t nézegetem, de csak 180/60 vagy 190/55, jó csúcsos legyen mint a mostani , tetszik hogy lábtartót karcolva annyira stabil a motor hogy le lehetne szállni róla és nem dől el
Most kell kipróbáld , kegyetlen mit lehet menni a d212-vel, néha már félek. Pályamotor kellene.
Amúgy Zoli, bármikor megeszem amit sütök, ha véletlenül kimarad egy rendezvényen valami oknál fogva, másnap hiányzik is
Kb a kovetkezo lampatol egykereken.......ugy kevesbe zavarta a tapadashiany......
Te is a michelinekkel mész mint az állat, nekem meg mindegyik mászik, sodródi
Meg tatasabbra veszem.
Legalabb kevesebb benzin fogy.
S21 is jol birja allitolag.
Az a baj,hogy sajat teszteles nelkul nagyon nehez valtani.
Valami jóféle bakelit túragumi kell ami jó sokáig kibirja.