A véleményeteket szeretném kikérni! Esedékes a motoromon a fékolaj csere. Agyalok, hogy ezzel lecserélném az eredeti fékcsöveket Goodridge vagy EBC fém fékcsőre. Olvastam róla, más nyomáspont jobb fékhatás stb.,stb. Egyértelműen érezhető, hogy jobb a fékhatás vagy nincs nagy különbség az eredeti és a fém fékcső között! Ilyen tapasztalatom nincs. Előre is köszönöm!
Több mint 3800 elégedett vevő volt erre a termékre! Valamint egy sikló csapágyon mi lehet akkora varázslat hogy szar legyen? De manapság már egy szimeringben sincs akkora varázslat hogy nagy különbségek lennének! Majdnem négy garnitúrát tudok megvenni ebből szemben a gyári 45 ezer forintossal! Azért az nem mindegy! A gyári kibírt pont 9 évet! Ez meg kibír mondjuk 4-5 évet! És?
Sziasztok, 1200-es Bandit-hoz lenne még megmaradt nagyon jó állapotú komplett váltóm, illetve féktárcsám is aminek abszolút nincs semmi válla sem. Hálistennek nem kellett felhasználni őket :) (Képek illusztrációk, fotót nem készítettem róluk, de természetesen tudok majd küldeni)
Köszönöm!
Több mint 3800-an vettek ettől a cégtől cuccot főleg telő alkatrészt,és összesen 26 negatív visszajelzés van! Azok is inkább félreértésekből származnak nem anyag minőségi problémákból!
Sziasztok! 1200es banditot tervezek venni, esetleg ismertek valakit akié eladósorban van? Van valami típusbetegség ezeknél?(pl váltóban a fogaskerek tudnak hibásak lenni ha jól tudom, javítsatok ki ha nem)
Semmi probléma nem volt vele. Szerintem jó cucc.
Valaki? :)
Meg a nagy semmi is :)
Motoralkatresz@gmail.com
Köszönöm!