Ird le a motorozasi szokasaidat,ahhoz idomulva tudunk otletelni!
Ha bandit akkor a nagy injektorost ajanljuk,de mindenkepp tesztelj ha lehet hosszabban mielott penzt adsz barmiert!
Ma atszelloztettem....50km,de csak azert mert egy haver a mosoban bezarta a kulcsot a g astraba,1 orat molyoltunk mire kihalasztuk belole,vezeto oldali belso kilincset hiaba nyitottuk belulrol,nem nyilott pedig arra kellene vagy nem?
Másodszor egy kis segítséget, tanácsot szeretnék kérni!
Az a helyzet, hogy nyár elején eladtam a Suzuki GSX 750 mocimat, s most egy Banditban gondolkodom. Sokat olvastam teszteket, nagyon jó motornak tűnik, amit nem tudok eldönteni, hogy karbis, vagy injektoros legyen az amit meg szeretnék venni. Szóval az érdekelne ki, s mit gondol erről ( karbi vs injektor )!
Előre is köszi az építő jellegű hozzászólásokat!
Sziasztok ha valakit érdekelne 1200 Bandit költségmentesen ár alatt akkor az alábbi linken ott a számom és minden infot elmondok!
Köszi ha továbbitja valaki és Boldog Karácsonyt minden motoros társnak!
Mindjárt letesztelem.
Ha bandit akkor a nagy injektorost ajanljuk,de mindenkepp tesztelj ha lehet hosszabban mielott penzt adsz barmiert!
Már 83 km-nél tartok.Majd megfagytam tegnap.
Mit meg nem tesz az ember a motorjáért.
Amúgy ja,nem szabad csak a nagyot venni.Mindig a nagyot.
Először is Kellemes Ünnepeket Kívánok!!!
Másodszor egy kis segítséget, tanácsot szeretnék kérni!
Az a helyzet, hogy nyár elején eladtam a Suzuki GSX 750 mocimat, s most egy Banditban gondolkodom. Sokat olvastam teszteket, nagyon jó motornak tűnik, amit nem tudok eldönteni, hogy karbis, vagy injektoros legyen az amit meg szeretnék venni. Szóval az érdekelne ki, s mit gondol erről ( karbi vs injektor )!
Előre is köszi az építő jellegű hozzászólásokat!
Üdv, Tamás
Köszi ha továbbitja valaki és Boldog Karácsonyt minden motoros társnak!
Ma volt 1 kis időm felpolíroztam a kipufogót