Úgy látom valahol rés volt a pajzson, s nem ment át a korábbi üzenetem, így inkább leírom még egyszer.
Köszönöm mindenkinek az építő jellegű hozzászólásokat, pénteken megvettem a motort, ami egy 650-es bandit. Remélem hamarosan jön a jó idő, s hosszabb távon is ki tudom próbálni.
Elolre pr4,hatulra pr2,es nalad 10ekm felett el fog futni,ha hatra is pr4et teszel,az kb 8ekmt bir,de kanyarogni elvezetesebb vele+kigyorsitasnal is jol fog.
Airstream jo otlet,alulemezzel vagy jo kemeny kartonpapirral modelezz!
A kisplexi vagy ez a nagyobb kiegeszitve a vario legterelovel? Banditokon is sokan hasznaljak megelegedessel. Pl. Csabunak eleg volt a plexi elere elvedot ragasztani,autosboltban kaphato.
Nem am tavasszal meg ezen duzzogsz!
Az a legnagyobb amivel felraktam nem olyan rég egy kepet, gyárt hozzá más is de azok is kb ekkorák, viszont ami nagy baj hogy bubog, dübörög. Most ezen töröm a fejem hogy a gyári kisplexire kellene valahogy egy kappa airstream szerű plexit fabrikálni csak sokkal szebbet. A tdm-re is egyedi plexi készül, szél nincs, szélzaj nincs, kurvajó pedig annak kimondottan szar a szélvédelme.
Úgy látom valahol rés volt a pajzson, s nem ment át a korábbi üzenetem, így inkább leírom még egyszer.
Köszönöm mindenkinek az építő jellegű hozzászólásokat, pénteken megvettem a motort, ami egy 650-es bandit. Remélem hamarosan jön a jó idő, s hosszabb távon is ki tudom próbálni.