Sziasztok.
750-es bandit beinditas utan kicsit melegitve, elindulva rangat, hebeg a motor. Csinalja mar egy ideje, de most lenne idom megnezni. Karbiszinkron, esetleg dugulas? Szedjem szet a karbisort? Mit javasoltok?
Udv
Az uszot mar csereltem, gondoktam azzal van a baj, ugyhogy a tank leszedes es a kibelezese se volt gond, csak ezzel a problema nem oldodott meg. Ossze van dugva, mar jo parszor szethuztam es osszedugtam ugyhigy ez is kilove. Mas otlet esetleg...
Hello. Kerdessem lenne, hatha valaki tud segiteni. Nemreg vettem egy 1250S Banditot, van egy kis problemam, a benzin szint kijelzo nem valtozik semmit, tankoltam bele es csak villog, legkisebb vonal van csak kigyulva es mellette a pompa az csak villog es villog es...
De elég ha lősz rá egy használt dobozt, max el kell vinni felpróbálni először egy gyári H&B rendszerhez vagy akármihez egy üzletben, ha megtudod mi a tuti már látatlanba is be lehet rendelni...
Le kell cserélni a platnit/tartókat, a nagy többség givi/kappa/moto-detail dobozokat használ. A best buy a moto detalies, gyakorlatilag kvázi egy utángyártott kappa. Asszem monokey rendszer... Dobozokat meg használtan érdemes lőni, szerintem... Van givi oldaldoboztartó.
Sajnos a Givi nem gyártott a nagy Banditra oldalboboz konzolt. Csak ez a Hepco Becker van nagy pénzért. Maszekba viszont készítenek szuper jó doboztartókonzolt Givihez.
Köszönöm
Sikerült megtalálnom az email címét akitől vettem.
Kíváncsi vagyok milyen volt rajta de az lenne a legjobb ha még meg lenne neki és eladná!
Szép napot mindenkinek
750-es bandit beinditas utan kicsit melegitve, elindulva rangat, hebeg a motor. Csinalja mar egy ideje, de most lenne idom megnezni. Karbiszinkron, esetleg dugulas? Szedjem szet a karbisort? Mit javasoltok?
Udv
PLX 539 erre a givi v35 megy fel
mindenképp valamit kitalálok ezekkel a konzolokkal ha már megvettem
Sikerült megtalálnom az email címét akitől vettem.
Kíváncsi vagyok milyen volt rajta de az lenne a legjobb ha még meg lenne neki és eladná!
Szép napot mindenkinek
Azért egyeztetni kell a kart meg a cuccot hogy jó e együtt.De lukakat simán lehet furni.
http://shop.sw-motech.com/en/4...