Megjött a legenda egy alapos karbipucc- szelepállítás-szinkronról és kb nem ismerek rá(az alsó tartományára) . Kegyetlen, mit lehet hangolni egy ilyen
elektronyos teszterrel.
Köszi Tasi :D
Ne nyújts az áttételen semmiképp, döglött lesz a motor tőle az alsó-középső tartományokban. Miközben csökken a 100rpm-et a max fordulatszám 6-ban 100km/h-nál.
Ha alacsony fordulaton akarsz menni, vegyél 1250-et :D
Helló!
A vizes 650 az már injekciós. Nekem is 650 van 2006-os az még légzsák hűtéses, és porlasztós. 2007-től vizes és injekciós. 78 le ami nekem bőven elég, egyedül motorosok, 2 személlyel lehet még élsz ám a nagyobbakat. Az ülés valóban kényelmetlen, a kōvetkező projekt az lesz. 1.5 éve használom gyakorlatilag gond nélkül, csak a szokásos szervíz. Nagyon kezes jól motorozható. A gyári áttétel szerintem kicsit rōvid, majd ha cserélni kell a láncot illetve a fogaskerekeket lehet nyújtunk rajta. Mindenki a kōreimben csak díjáért a banditák nyűhetetlen és ki egy a világból. A 600-as is hiszen az egy kiforrott modell, csak ajánlani tudom, bár érdekes lehet az 1200 vagy az 1250.
A feltöltött súlya 261 kg. A 650 azt hiszem mindössze tizen-huszon kilóval kevesebb. Észrevehetetlen a különbség. A teljesítmény viszont igen. A fogyasztás ugyanaz a fele fordulat miatt.
Érdekel valakit bandit 1200-ra Bodis slipon dob összekötővel dbkillerrel, e jellel?
elektronyos teszterrel.
Köszi Tasi :D
Ha alacsony fordulaton akarsz menni, vegyél 1250-et :D
A vizes 650 az már injekciós. Nekem is 650 van 2006-os az még légzsák hűtéses, és porlasztós. 2007-től vizes és injekciós. 78 le ami nekem bőven elég, egyedül motorosok, 2 személlyel lehet még élsz ám a nagyobbakat. Az ülés valóban kényelmetlen, a kōvetkező projekt az lesz. 1.5 éve használom gyakorlatilag gond nélkül, csak a szokásos szervíz. Nagyon kezes jól motorozható. A gyári áttétel szerintem kicsit rōvid, majd ha cserélni kell a láncot illetve a fogaskerekeket lehet nyújtunk rajta. Mindenki a kōreimben csak díjáért a banditák nyűhetetlen és ki egy a világból. A 600-as is hiszen az egy kiforrott modell, csak ajánlani tudom, bár érdekes lehet az 1200 vagy az 1250.