Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja,viszont van orom-bodottsag,gülüszem coming soon..........
Picit bajban vagy a szorenddel,de vagom amit irsz.....
tökmndegy,de mivel sisakfelvételkor kiesett emiatt a kiálló baszása megkockáztattam.
Nem tudom, én azt hittem ez a cucc az a cserélhetős. Melléfogtam vele.
Azzal az én fulembe nem lehet betenni, kézzel beteszem, tökéletesen a helyén van és kényelmes! De a 30forintos M3-es sokkal több zajt szedett le de a motor hangja és a beszéd tökéletesen hallható volt, mintha csak szél hangját szűrné ki. Próbáld meg, nem nagy tétel, kiváncsi vagyok mit mondasz. Azt sokkal rosszabb berakni, összecsavarni betolni, nem jó helyre ment, tartani mig megdagad... szopos de az sokkal jobban csillapitotta a szélzajt, nekem.

Az a cserélhető cuccos jobb szerintem, de olyanjuk nem volt.
És ha zsinórban van a zajszűrő?
10 bandit meg már vihart vet!
Nekem is a zöld+sárga szűrős van,elégedett vagyok vele,sőt már zavar ha anélkül kell mennem.
Az enyémnek más a hártya kialakítása,ilyen hőre lágyuló szilikonos valami,hajlékony haranggal,a szára is abból van,és abba van bedugva a tetszés szerinti zajcsillapító.
Amit vettél valószínűleg a kommersz kivitel,vagy már csak ilyet lehet kapni?
Én azt használom, ami F. Levi szerint szar...:)Lajosból vettem én is, nem volt olyan, amilyet akartam, a sárga/zöld cserélhető szűrős. Mivel nem akartam a túrára dugó nékül menni, megvettem ezt a fekete típust. Nem bántam meg, teljesen elégedett vagyok vele, a görög túrán is végig használtam, tökéletes volt, sokat levett a szélzajból, az intercomon viszont folyamatosan tudtunk beszélni. Az első napon még "idegen test"-ként érzékeltem a fülemben, most már észre sem veszem, hogy benn van, viszont azonnal hallom, ha netán elfelejtem berakni. Levi, neked ajánlanám, hogy a hozzávaló kis eszközzel tedd be(ha eddig nem úgy tetted), először én csak kézzel raktam be, akkor nem tompított rendesen és még kényelmetlen is volt.
Ezt is olyan ám mint Rocco farka. Félig is bedughatod nem jell mindig tövig. Én alváshoz is használom azt nem zavar a részeg horkoló mellettem vagy ha füvet nyírnak stb...
Köszönjük
Az a baj, hogy ez nekem elviselhetetlenül kényelmetlen, zavaró, valamint teljesen "süketté" tesz. Ezt próbáltam (gyógyszertárból), nem vált be. Az Alpine készlet árától mintha a fogamat húznák, de sok fórumot elolvasva, illetve - ilyet használó - motoros ismerősökkel beszélgetve arra jutottam, hogy sok kísérletezés után előbb-utóbb úgyis el fogok jutni a drágáig. Eddig nem bántam meg (én az enyhébb zöld szűrővel használom, úgy még beszélgetni is lehet benne - igaz, marad némi szélzaj továbbra is.)
Látom
Ez mühayag.
Ja van ilyen is melóba, csak kemény papírtok a tartója.
Erről levágtam a zsinórt mert kiállt oszt jó.Évente 2x meg főleg.

http://m3road.addel.hu/12856-h...
http://www.vedoruhazat.hu/hall...
ilyen egyszerűt tudok adni bárkinek ha kell melóhelyen ezt a fajtát használjuk. Tudom nem egy profi, de 30-40 dB között csillapít.
Ilyenből a fekete. Szar. Tömören.
Ez nem cserélhető, fekete a vége és fehér a hártya. Ilyet ne vegyetek, enném a 30ft-os zöld 3M-es sokkal jobb. Kényemes az tény, de kb 10%ot szed le a zajból ha lehet így behatárolni. Volt race meg tour, ez a tour. Olyan cserélhető bizgerés nem volt a lajosban.
Én 2 hónapja vettem az enyémet (pont mint a Tiéd - 8000,- forint volt ingyen postával), 2500 km-t mentem eddig vele. Nem szeretem továbbra sem (kényelmetlen), de a Caberg Duke sisakom nélküle elviselhetetlenül zajos. Szóval azóta mindig használom.
Évek óta használok Alpine füldugót (sárga + zöld zajszűrő volt a szettben), teljesen meg vagyok vele elégedve. Rövidebb távokra a zöld is elég, autópályára jobb a sárga.
Erről a Hegylakó jut eszembe.........."csak egy maradhat"
csak egyvalami lehet jobb egy Banditnál ............ egy másik Bandit
Tiszteletbeli tagok!