Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

20 fok :)
Jól befulladt a fórum. 5 napja kuss van :)
Ott a tordai részen a főút is tökéletes, a baj hogy kamion kamiont ér és sok a lakott terület. Az az50km autópálya nekünk autóval majdnem 1óra spórolást jelentett. Most már délről megyünk, Marginanal ha összehúzzák a pályát akkor lesz egy jó út a motorosoknak kanyarogni és 1 óra spórolás az autósoknak, ott is az az 50kmkb 1óra plusz hétköznap.
GS-hez lehetne könnyebb off-road utakat is belecsempészni azonban oda még több naposra kell számolni. Itt is tudnám variálni még egy nappal hosszabb vagy rövidebb annyi jó út van mint égen a csillag és még itt a Transzfogaras és a Transzalpina kimarad. Meg mondom őszintén, hogy oda vissza bejártam egy párszor a fogarast és környékét.
Autópálya azért mert 4-napos a túra és így is elég rohanósra fogjuk venni a figurát. Egyébként ezek nagyon rövid autópálya szakaszok ahhoz képest, ha nyugatra indulunk a kiindulási pontól.
Gs-en,smt-n ulve ilyen opcio eszebe sem jut a bikernek!
Mert ingyen van és kikerül egy baromi szar részt ? :D
Ekkora gyertya van benne. Előkamrás, szúrólángot ad.
Egyszer tényleg szeretném megnézni!
Nem, bent a városközpontban a nagy kéményeknél.
A biomassza-erőműben dolgozol Zobákpuszta felől? Vagy van másik is Komlón?
25 óra mi? Ez nekem 5 napos program, amilyen fosch az egészségi állapotom. Egyébként tetszik, köszi!
Na, 14:00-ra haza is értem (253 km lett a vége), az olaj is lassan lecsöpög.
Eső egy deka sem volt, de motorossal így is alig találkoztam: délig eggyel sem, utána egy 3 fős brigáddal Sásd-nál, meg még külön-külön 3 magányos riderrel. Mindenki lusta volt kimozdulni?!
Ez jól néz ki! De autópálya minek kellett bele?
Megannyi jó út van Romániába még akkor is a bőség zavara ha a Transzok le vannak zárva... Most mi ezt csináljuk... https://goo.gl/maps/aYrkfhjCnpG2
...bár ahogy most kinéz a felhőzet, lehet maradok itthon a s*ggemen....
Azt majd esetleg nyáron - de köszi a felajánlást, szívesen megnézném őket egyszer.
Mivel délutánra megint zivatarokat ígérnek, így csak egy rövid, gyors rohanás lesz az egész, kb. 9:00-kor indulva:
https://goo.gl/maps/ng2YyLW6vwR2
Utána meg olajcsere, meg ami még a teljes 48 ezres szervizből kimaradt.
Ha van kedved meg időd, látogass meg Komlón. 13.30-tól 21.30-ig szolgálatban vagyok az erőműben. Mutatok neked szép nagy gázmotorokat.
Mindig le van zárva, Rancanal ott van a betonkorlát féloldalasan
Akkor holnap legyek óvatos? Bármelyik kanyarban belerongyolhatok egy lassú kollégába ? :D
Na de ennyi?
Na de ennyi?
Én inkább túllépem picit, az előzőt is én vettem.
Én mindig ellenzéki voltam, bárki is volt éppen kormányon!
Májusi eső aranyat ér! Én bepróbálkozom egy lightos Mecsekkel holnap, kell még 200 km az olajcserémhez. Nem pocsékolunk!