Több féle motoron próbáltam, a harmadik garnitúrát koptatom, de eddig mindíg meg voltam vele elégedve, tudja amit kell, hidegen meg nem szabad forszírozni, és ennyi.
De ha felmelegszik, le lehet koptatni az elefántot a széléről.:-))
Magamnak évek óta nem centrírozok, elöl néha, de ha kimarad azon sem kesergek, végülis meddig lesz a súlynak jelentősége adott helyen? Az első komolyabb fékezésig, bordák közé ragadt kavicsig, az első kanyargászásig......tehát semeddig viszont kellemesen simogatja a lelket, hogy gondos a gazda mert centríroztatott..........ja, semmi különbséget nem tapasztalok....
Fasza kütyü! Nézem a vidit nejem meg mögüllem te Pityu, hogy áll azon a pasin a gatya? Mondom szar a szabása nincs dógod? Azt röhög... Zoli a centírt hogyan oldod meg?
Fene tudja, nekem nem volt gondom vele. Hidegen nemigen tapad, de érezteti hogy nem érzi jól magát, nem hisztizik, lehet tudni, hogy mi a stájsz. Nem mondanám, hogy a kedvenceim közé tartozna, de utálni sem utáltam. Ha tudod, mire számíthatsz tőle, akkor nem basz át :)
Még annyit csinálnék,hogy megdrótkefézném a felni belsejét ahol felfekszik a peremen a gumi.....nekem már volt,hogy vmi kosz ott ragadt és ezért eresztett a gumi.
Nem,mert bénáztam és nem gugolok többet.Nagy a belem,inkább feldobom a feljáró oldalfalára.
Lenyomni nehéz,sajnos nem tudok ívesen hajlítani olyan félcentis lemezt,pedig az picit jobb mint amit kitaláltam.Sokat kell igazgatni,nem csúszik be alá.
Ha gyakorlok jobban megy.
Amúgy a z6 volt horror.Az már kétemberes dög. És úgyis izzasztó mert rohadt merev.
Azért neked sem ment olyan könnyen mint a videókon. Én megizzadtam a contival meg a dunloppal, a michelin a yamaha felnire félkezzel fement meg lejött( pr3 le, pr2 fel) de a ktm felniről alig jött le a sportattack meg alig ment fel ra a sportsmart2 egyrészt a michelinhez képest baromi merev a szerkezete másrészt a felniben az a mélyedés ahova beül a gumi pereme amikor összenyomod, nagyon kicsi. Egy jó órámba telt lecserélni a két gumit
De ha felmelegszik, le lehet koptatni az elefántot a széléről.:-))
Qurvajólnézekki.
köszi a tesztlehetőséget, ez lesz az én motorom,
Lenyomni nehéz,sajnos nem tudok ívesen hajlítani olyan félcentis lemezt,pedig az picit jobb mint amit kitaláltam.Sokat kell igazgatni,nem csúszik be alá.
Ha gyakorlok jobban megy.
Amúgy a z6 volt horror.Az már kétemberes dög. És úgyis izzasztó mert rohadt merev.
http://youtu.be/z-nHYeUEtKI;feature=youtu.be