zárt igen de minden motornak zárt , vagy úgy gondoltad ott nincs olaj ? de vaaan meg nagy ablak és ott a szabadonfutó, az a karbonos cucc jól néz ki de 20 méter csúszást nem bírt volna ki és annyi pénzért majdnem kijön a gyári 2 dekni kuplungdekni nélkül
ehhez meg lusta vagyok ...... kupak alatt már kiszedtem a szabadonfutót szétszedtem elmostam ott most tiszta de a blokkba is bement , valószínüleg kipu leszedés olajteknő le benzines spricolóval kispricc utána valami fos olajjal megjáratom (tisztával hogy lássam mi jön le) azután meglátom
Idén is behozom télire. Biztos vagyok benne, hogy ez egyszeri történet volt, soha többet nem fog előfordulni. Télen bent van 5-6 motor sok éve és ez így is marad.
Kedves tőled! Azért mit régebben leírtál a munkahelyi motortárolásnak vannak aggályai! Néha a robogómat én is a munkahelyemen hagyom de be van kamerázva! No nem ez a pöcsköszörű Malaguti hanem a Kazánház és környéke!
Forgalmi nálam. Mindig. Ha a motorom otthon, akkor én is otthon. Ha a motorom nincs otthon, akkor rajta ülök. Ha nem vagyok mellette, akkor dolgozom, viszont akkor itt áll bent a null szinten. Mert ezzel jöttem most is. Telefonszám, lakcím, egyéb adat csak akkor nem található meg bárkiről, ha nem akarjuk. Tudod, olyan ez, mint a kerítés egy családi háznál; felesleges 3 méteresre emelni, mert aki akar, az bejön. Aki nem akar, az az egy méteresen sem mászik át.
gyere ki gerlicém.
Ha nem jön be, van még pár ötletem.