Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen, az Apriliaval.
Mi mással?
De tartottad a titkot!
Én is nagyon örülök Balu! Sok sikert a géphez!
Egy kérdésem lenne. Az Apriliaval szeretnél menni Visontára?
Köszi Köszi!
na lépek, tolok egy erőnléti edzést.később majd leszek.
reggel 8tól sötétedésig motorozhatsz, napi jegy 6ezer, félnapos 3ezer. benzinkút 6kmre gyöngyös belterületén.
A nyitvatartást nem tudom pontosan, de olyan 8-18-ig szerintem.
6000 Ft/nap. 3000 Ft/fél nap. A délután talán 13-tól kezdődik.
Büfé van, de egyszerűbb és olcsóbb, ha viszel magadnak kaját, szerintem.
Benzinkút legközelebb Gyöngyösön van.
Mettől meddig lehet motorozni Visontán?
Milyen árak vannak ott?
Büfé?
Benzinkút a közelben?
én szerintem 11től estig kint leszek! sok szeretettel várlak Titeket is! hamarosan elmondhatom, hogy vasánap egy miniGOGO lesz!:)
tettem fel egy onboard videót de nagyon ganaj lett....http://sportmotor.hu/motoros_v...
balúúúúúú, gratula az új vashoz, bár én már tudtam róla vasárnap megnézem hogy húzod neki!
Gondolkodtunk hogy megyünk Visontára, mikor lesztek kint a pályán?
erre is lehet használni
ennyi?
Akkor jó!
Azt hittem valami zenei tuning a mit ha bedugsz és huzogatod a gázt akkor el tudod játszani Kodály Marosszéki táncok csodás pattintos netovábját
ha álla a motor vagy ha mosod be kell dugni hogy ne menjen be a pára a motorba és "rozsdásítsa" meg a szelepeket henger gyűrűket, stb... ... ( szépen megfogalmazva)
Kedves öreg sokat tapasztalt motrosok!
Ismét egy hülye kérdés amit lehet figurázni tudatlanságom miatt, de valaki árulja el nekem mi az a kis műanyag vacak amit bedugnak a kipufogóba?

Az elnyúlás max azért lehetett mert a DRZ futómű tényleg terepre való! De az új gépedet látva asszem felköthetem a gatyám! (meg mások is... )
(egy évet én is mentem DRZ-vel, de közel sem mentem így mint Te!)
a felvétel mindenképpen érdekelne! előre is köszi!
igen, megkaptam, köszönöm! bár jobban örültem volna ha Te hozod!

Végre van egy szabad napja motozni! Kíváncsi leszek a véleményére, mennyire tetszik neki a visontai pálya!
Szia Foxy!
Igen, jön Julcsi is és most hozunk neki egy 125-s Dt-t!

Joco!
Nagyon élveztem én is a kis "versenyünket", nagyon jó minőségű videóm van róla, ott látszik hogy ugyan nem előztél 4 körig, de utána meg elnyúltál eléggé ...ha szeretnéd, oda tudom adni a felvételt, nagyon jó Remélem én is hogy mocizunk még!
5.-dik 2x
Az uram feléd tart, viszi amit kértél.