2000,2010.06.30,ami rajta vannak gumik, meg egy pár slick meg 3 enduro, egy áttétel a motoron, egyet meg adok hozzá, brembo fém fékcsöves fékek brembo sinter racing pofákkal.
itt egy link is:
http://www.hasznaltauto.hu/2230588_yamaha_tt600r_2000
van skypeom is: marci3_
és msnem is marci3@nightinfo.hu
én is szeretnék minél több infot kapni a motorodról és normális minőségű képeket.
kösz mindenkinek,tényleg nagyon f@sza a csapat,meg a zene,meg minden,de ezek az 1 másodperces vágások felrobban az agyam tőle.
Devil az ott a te motorod
Nekem bejön! Van benne minden amit szeretek streetball (abba vagyok a legjobb és legenda) amerikai foci, motorok, autok, csapatszellem, bakelit, rep, laza vaker....
Kikockáztalak Huligán!
igen ?
És milyen mocid lenne cserébe?
az emilem: aya@index.hu
Légyszi ide írd ar infokat , és pár képet ha lehet ....
Évjárat,műszaki,gumik,láncszett,fékek,stb ...ilyenek érdekelnének , nameg persze az ára ....
csá...
hát igen, általában amit ráköltesz egy motorra, azt már könyvelheted is mínuszba, mert soha nem térül meg, csak úgy vagyok vele, ha most eladnám, hozzádobnék mondjuk 3 kilót (ennél többet valszeg nem sikerülne összekaparni hozzá), akkor talán tudnék venni valami szakadt de fiatalabb 4üteműt, amire megint csak elkezdenének gyűlni a költségek előbb vagy utóbb, és ott tartanék, mint most, hogy van egy motorom, amilyent akartam, de nem az igazi, mert ez is kellene rá, meg az is kellene rá, de nincs rá pénz, meg ezek a negatív dolgok, amik abszolút nem hiányoznak már. és ráadásul még ruhám sincs hozzá, ami meg nem egy elhanyagolható szempont egy ilyen vasnál, főleg olyan körülmények közt, ahogy használni szeretném.
amugy énis pont ugyan ezen gondolkoztam csak én ugy hogy a cross kerekeket átfűzetem az öntött kerekek árából, (+pár forint) meg felmatricázom és legfőképpen lerendszámozom, na de akkor kb 600 ezer ft nél járnék egy 20 éves motorral na az meg nem éri meg igyis minuszos lessz az eladás...
Durva volt nagyon, nem sok kellett, hogy a nyakamba kapjam.
2000,2010.06.30,ami rajta vannak gumik, meg egy pár slick meg 3 enduro, egy áttétel a motoron, egyet meg adok hozzá, brembo fém fékcsöves fékek brembo sinter racing pofákkal.
itt egy link is:
http://www.hasznaltauto.hu/2230588_yamaha_tt600r_2000
van skypeom is: marci3_
és msnem is marci3@nightinfo.hu
én is szeretnék minél több infot kapni a motorodról és normális minőségű képeket.
Amerre mi jártunk, arra is esett...nemcsak az eső, 2 BMW-s is
Milyen zuhi volt itt Pesten............................. majdnem gyalog kellett hazajönnöm.
Devil az ott a te motorod
Néhány képet nekem is küldenétek?
Nagyon jó volt a mai Kakucs
Kikockáztalak Huligán!
nem tudjátok h miért lehet h frissült a firefoX és most meg nem hoz be semmit? eXplorer mindent behoz
4:53 nál szerepelek egy pillanatra
És milyen mocid lenne cserébe?
az emilem: aya@index.hu
Légyszi ide írd ar infokat , és pár képet ha lehet ....
Évjárat,műszaki,gumik,láncszett,fékek,stb ...ilyenek érdekelnének , nameg persze az ára ....
csá...
Melyik lenne olcsóbb...Egy Gilera rc 600-at áttcsinálni supermotora,vagy venni egy supermotot pl ktm-et,ésha igen,akkor mennyiér mennek kb a legolcsóbbak?A legöregebb évjárat érdekelne ami gyárilag sm,nem házilag átttákolt...Sm hez 1általán nemértek,a motorokat senagyon ismerem,ezért kérdezlek meg titeket Válaszaitokat előreis köszi