természetesen küldök infokat , meg képeket is , csak már eljöttem otthonról, s csak késő este érek haza ....
Holnap reggel első dolgom lesz küldeni !
üdv...
Jóreggelt!
Ujvári Petyának köszönhetően még tudtam egy jót motorozni, és off road-olni!
Az a célegyenes elötti kanyarod komoly volt! Gázra elindult a hátulja (...nagyon elindult a hátulja) visszaengedted a gázt, de a motor ezzel mit sem foglalkozott, csak szúszott...., de a holtponton úgy döntött hogy nem csúszik tovább.... (még szerencse)
Morgen!
Jocó jó lett a gumma?
Tudtál még menni remélem a pályán.
Nekem tetszett naon. Csokiszelet majdnem becsúszott mikor egyedül voltam a pályán kb vagy 4 kör után a célegyenes előtti kanyarban meg szembe jött egy RR.
Grat a tulajnak.
150es slick (vagy nem muszály slick, csak egy normális gumi) nem nehezen beszerezhető téma? csak mert azon gondolkozom, hogy a 160as lehet nekem sem férne el, viszont kevés gumit láttam még 150est (pedig kerestem 1 darabig)
képeket majd holnap tudok dobni, mert most még dolgoznom kellene egy picit. de itt van a teljes leírás:
- fox strafer pinstripe mx nadrág 15ezer (32"méret) új ára 48500
- fox encore 2 mez 8ezer (m es méret) új ára 11900
- fox raptor térdvédő, 12ezer új ára 19900 vagy 23900
- fox launch suit felsőtest védő 20ezer (m-es méret) új ára 48900
nekem utcára kéne elösszőr aztán ha nagyon elkap a hév jővőre vagy azután valami komolyabb amivel pályázhatnék is
ez a terv!
ha ismered a srácot akkor talán tudod hogy mennyi lenne a vételár alja?
sintarpontdanikukacgmail.com
Holnap reggel első dolgom lesz küldeni !
üdv...
Csináltam rólad is képet! átküldöm, ha megadod a emil címed!
Ujvári Petyának köszönhetően még tudtam egy jót motorozni, és off road-olni!
Az a célegyenes elötti kanyarod komoly volt! Gázra elindult a hátulja (...nagyon elindult a hátulja) visszaengedted a gázt, de a motor ezzel mit sem foglalkozott, csak szúszott...., de a holtponton úgy döntött hogy nem csúszik tovább.... (még szerencse)
Jocó jó lett a gumma?
Tudtál még menni remélem a pályán.
Nekem tetszett naon. Csokiszelet majdnem becsúszott mikor egyedül voltam a pályán kb vagy 4 kör után a célegyenes előtti kanyarban meg szembe jött egy RR.
Grat a tulajnak.
- fox strafer pinstripe mx nadrág 15ezer (32"méret) új ára 48500
- fox encore 2 mez 8ezer (m es méret) új ára 11900
- fox raptor térdvédő, 12ezer új ára 19900 vagy 23900
- fox launch suit felsőtest védő 20ezer (m-es méret) új ára 48900
Publikus a mailom, ha nem akarod ide.
Kössz
ez a terv!
ha ismered a srácot akkor talán tudod hogy mennyi lenne a vételár alja?