Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hüle
még nem motoroztunk együtt kakucson, ugyhogy ma kiderül...
52 elsőre heidenauval
a motomax-os napon 44.827 volt a legjobb mért időm, de ez magyon sokáig 46 volt. aztán jött az SMR....
én utcai gumikkal 49-51eket tudok a 400as sxcvel
Jocó kettőt megy az én köridőm alatt.
Igen Nektek.(köridő)
Mennyiket mentek? Gondolom ezekkel a gépekkel 47be simán belecsúsztok
akkor ott találkozunk!
jó idönk lesz.... (mármint köridőnk! )
12-re menek haza.
Gyors ebéd.
12.30-12.31-kor indulok Kakucsra. .
akkor hogy lesz ma?
csá csá csá
Reggelt Mindenkinek!
nekünk van egy 87es,T3as,amcsi,kocka lámpás. gyárilag egy 1.6 td volt,most 1.9tdi passat motor jövő nyáron rakok alá felniket,ültetés,spoilerek+zene meg fényezés is kéne ...nagyjából 6kiló amit így felsoroltam de utána faszányos lesz!
szemenverték serpenyővel
király moped !
Ez miez?
Buvár motor
Szevassz ideiglenes !
Jah amugy végre megjött a lánc szettem, és kész lett a felnim is. Napsütésbe csillog is
Na milyen?
Lehet hogy az "elhasználódott" olaj a jobb.Összeszedte és lebegtette a szemetet,nem hagyta kirakódni itt-ott.
Na most ez a jobb,vagy a másik,ami áttetsző maradt,mert ott nem is koptak úgy a cuccok
Véleményeket várok!
ÜDV!
Egy nagyon hülye kérdésem lesz de bocsássátok meg nekem csak kíváncsi vagyok!
Egy 2009-es(végülis ez nem is annyira fontos) KTM 450 exc supermoto kerekekkel mennyi idő alatt gyorsulhat 100-ra?
Nem nagyon találtam adatot erről de itt fent láttam vidiket ahol drz 400 ment 3,7-et és 4,2-t...
Börni, aug 1-2-3 nemzetközi bogártalálkozo Gyomaendrőd. Tessék jönni, mi szervezzük
Pont most vásároltam ott... Na nem baj, szolj mikortol vagy ott, ugyis kinéztem egy két nadrágot ott
Az nem olyan sok
Lemaradtam vagy 18 oldallal. Na majd holnap talán.Jóccakát!
Te adtad a tanácsot elöször nekem a parkoloban tavaly tavasszal az országuti parkoloban hogy kuplungal emeljem a motor elejét mert majd letéptem a kormányt az erölködéstöl hogy emelkedjen a masina.FZR 600-al voltam kint.
Kicsi a világ Fülesék meg nagy marhák.Jol seggbe rugni öket!