Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nincs, lehet nem is lesz - sőt valószínű, pont ezért akarom inkább ezt kipofozni egy kicsit. lecserélem a mostani a kerekeket fűzöttre, kap egy normális fejidomot, kézvédőket meg matricát. (meg ugye a hátsó-futó meg a kuplung, de azok nem fognak látszani)
Ja, mennyivel jobban néznék ki egy görögdinnyével a hasamon
Hello Mindenkinek!

Joóóó tudom én is...
asszem a baloldali volt az - de egyébként lényegtelen, melyik a legolcsóbb?
na jó, komolyabbra fordítva a figurát, most bármi érdekel, úgy néz ki, hogy nem adom el a crm-et, inkább költök rá egy kicsit, amennyit muszály (plusz a küllős kerék), meg veszek hozzá egy ruhát, és még a következő szezont eltöltöm vele. úgyis többet tud még, mint én. azért kérdeztem, hogy eladó-e, mert egy hónap múlva megyek haza, és minél előbb össze akarom hozni, hogy még mielőtt beőszül az idő, egy kicsit tudjak motozni vele.
nem lennél csontkollekció
Minek rátenni bármit is
És mi volna nekem abban a jó
nem baj majd lesz másik.Ez a 3 volt nála vagy volt még másik is?
Biker 1000 barátod kérdezte megyünk-e valamerre de eltünt, ti mentek valahová?
Sajnálom,hogy nem tudtál motorozni a saját motoroddal......még jó,hogy voltak tesztmocik
mivel az enyém 4 kör után úgy döntött hogy kinyomja az összes vizet a lábamra, ezért vittem azt amit értem
a vizpumpaszimering az 7 évvel és 1 yamahával korábban volt most hengerfejtőmítést cseréltem
Ez meg milyen motor?
a hengerfej jó lett most viszont 5.ben full gázon néha mintha felpörögne, ezért gondoltuk lassú pályára kellene menni tehát: Visonta
Hali!
Jó lett a mocid? Merre mentek hétvégén?
nekem mikor a Yamahán folyt akkor vízpumpa szimeringes volt
én 53-at mentem de 2x puderoztam az orrom a homokban
pedig megszerethetnéd és gyurhatnál kicsit sörhasra
nekem az 5,5 ön 160-as gumi van
engem érdekelhet csere
asszem a gyari sm-en hatul 4.5es van, 5os nem tudom, hogy belemegy e de a 160as gumi mar beleer a lancba
baszki minek neked enyyi kerék ezekkel üzletelsz?
te keréküzér
melyikre gondolsz
minek az neked van már másik vasad?
Börni, múltkor betettél egy képet egy sm-kerékszettről, az eladó, ugye? Mennyit kérsz érte?