Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sima festék.
A gumisnak annyit mondtam, hogy: "barátom ez a 2 kerék most perpill többet ér az életedtöl, ugy vigyázz rá"
Mondta h oké értette, és majd felrakja a müanyag betétet hogy ne sérüljön. Mondom ok, meg arra egy rongyot....majd ugy esetleg De nem is sérült. Amugy egyértelmüen könnyebben lejön mint egy szinter.
x2
szia!
motomax-os napon láttalak a DRZ-vel (4 körön keresztül mentél elöttem, nem tudtalak megelőzni, és elengedtél...), és az volt a meglátásom hogy "kimotoroztad" a DRZ-t! Gondoltam is magamba hogy: "egy versenygéppel mit tudnál Te művelni...?!" Gratula! Remélem motorozunk még együtt!
Üdv!
jó volt, a defektemet leszámítva...
nem áztunk el sajnos, ott dög meleg volt hogy rohadjon meg....
Szia!

Julcsi is megy Veled Visontára?
Köszönöm!
cső Devil!
faszányosak lettek a kerekek. ez szinterezve van,vagy csak festve?ha festve az mennyire sérülékeny?pl gumicserénél nem pattog le a széle,vagy ilyesmi?vagy vmi speckó festék?
DRZ inkább nehéz, mint gyenge + enduró futóműve van. Anyagilag viszont verhetetlen a DRZ, minden téren...
Hello!Elovastam az adatlapodat!Minden tiszteletem a tiéd!Van aki 1 baleset után se űl fel többet motorra te meg ezek után is nyomod! Valszínűleg én már láttalak téged egyszer Bp-n de akkor buszoztam!Naon szép a géped Gratta az újhoz
gratula! fasza járgány.
Lehet egy kérdésem
kevés volt már a DR-Z vagy miért váltottál?
Sziasztok!
DRZ-be 165 slick-et használok, 5 széles felnin, és talán még jobban áll rajta mint a 160-s.
Megyek vasárnap én is Visontára... tesztelni az új vasat! (köszönöm szépen még1szer Biker-nek!) Van már benne 3 üzem-óra és túl van az első olaj cserén... életem első új motorja iszonyat boldogság van!

...eladó DRZ-m...
Én nemtom sajna nem vagyok szakértő de azt tudom hogy a 3.3as ra sok a 140es
visonta szabad gurulás, kakucs sm ob
Még nem tom, négy körül talizom az universalos emberrel, ha megtudunk egyezni, akkor holnap viszem a felmondásom a Gullivrbe és a vasárnapom szabad. Szívesen lemennék én is Visontára, de ugyi annyira nem egyszerü.
Hát ha minden igaz Visonta lesz , ha az idő engedi. És te?
Nem esőgumit akarok venni. Azért köszi!
Szió!

Mizu? Hétvégén léptek valahova?
Milyen volt a tegnapi motorozás? Nem áztatok el?
Sziasztok!
Ez visonta? Akkor ott most nem csak ilyen szabad gurulás lesz?
szívesen!
legközelebb szándéj
Megkaptam!
Közönöm!

Mikor jöttök újra a pályára?
átküldtem a képeket!