Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

pontossan
Te vagy a magasabbik SM-es a kettö közül,ugye?Haverodnak meg szokott taréj felcuppantva a sisakra.stimt?
éppen előttem dobta Szeif a gépet
Mikor kint probálkoztam elöször füleséktöl nem messze,akkor hallottam hogy Fülestöl motorbögés jött erösen.oda is néztünk.Az utcájukban meg 2 Magyarországi SM-el nyomult 2 szimpatikus elmebajos.Kijöttek velünk a föutra és ott marháskodtunk egy kicsit.Egyik közülük Májki
Az vagy te vagy vagy a haverod vagy nagyon mellé célzok.Meg mikor Szeif eltaknyolt a gokartpályán,akkor is kint voltam csak nem mentem a pályára mert nem szoltam Gyurinak és seggberugott volna
hát igy nem tudom meglehet
Te nem ismersz meg engem szerintem ha jo emberre tippelek
Gondolkodj.Huligánkodtál te füles utcájában utánna kimentetek a föütra?Pár motorossal?2 voltatok ha rád gondolok
Gyuri jo fej rendesen
Fülest nem ismered véletlen vagy a Szeifet?
Na azt nagyon várom.Kezdö SM bajnok vagyok.Igaz idáig dakaros gumival nyomom de lassan belejövök.
Megyek ki csápolni.mikor lesztek?Le a kalappal Gyuri elött.felélesztette a pályát.
inkább vegyünk az árából 3 ktm -et azt pikk pakk leéljük őket valamelyik pályán
nemsokára megyünk felétek a pályára Gyurihoz
gazdag leszek, veszek egy ilyet! de komolyan!
én most járok gyerekcipöben a holtpontozással.Keresem a megfelelö pontot
Idáig sikerült majdnem lecsusznom a motorrol.Azon gondolkodtam hogy ragasztok a nadrágomra tépözárat és oda ragad az üléshez.Dominátorral élvezet probálkozni.Fzr-el nem merek addig emelni mert ha az rám esik akkor helyszinen áshatnak is el
nalátod nekem nincs elkopva a hátsó de igysem merek !
Mijen fasza már nekem
Nekem meg a hátso betét kopott le tegnap,teljesen és nem merek holtpontot gyakorolni
Fuj.Ilyen szart gyártanak szlovákiában?
én pilsner urquell-t iszok.Zlaty Bazant kifogyott itthon.Na ez viszont igen jo sör.
gondoltam irok már valamit motoros témában is ha már itt vagyok
Nekem mondhatod, utálom a sört
ugy el van kopva az első fékbetétem hogy már csak a két vas fogja de igy is kiválóan lehet vele stoppizni, amugy már meg van rendelve az új betét,
de amugy finom !
Akkor Te se az ízéért iszod
De legalább van 2 ládával
na fogadjunk hogy én iszom a legszarabb sört!
Szlovák, GEMER 60 forintos !
talán hétvégén lesz mit ünnepelni

én már egy hete behűtöttem egy üveg pezsgőt, de még nem jutottam el odáig, hogy megigyam
be is dobok még 1 sört