Mikor kint probálkoztam elöször füleséktöl nem messze,akkor hallottam hogy Fülestöl motorbögés jött erösen.oda is néztünk.Az utcájukban meg 2 Magyarországi SM-el nyomult 2 szimpatikus elmebajos.Kijöttek velünk a föutra és ott marháskodtunk egy kicsit.Egyik közülük Májki
Az vagy te vagy vagy a haverod vagy nagyon mellé célzok.Meg mikor Szeif eltaknyolt a gokartpályán,akkor is kint voltam csak nem mentem a pályára mert nem szoltam Gyurinak és seggberugott volna
Te nem ismersz meg engem szerintem ha jo emberre tippelek
Gondolkodj.Huligánkodtál te füles utcájában utánna kimentetek a föütra?Pár motorossal?2 voltatok ha rád gondolok
Na azt nagyon várom.Kezdö SM bajnok vagyok.Igaz idáig dakaros gumival nyomom de lassan belejövök.
Megyek ki csápolni.mikor lesztek?Le a kalappal Gyuri elött.felélesztette a pályát.
én most járok gyerekcipöben a holtpontozással.Keresem a megfelelö pontot
Idáig sikerült majdnem lecsusznom a motorrol.Azon gondolkodtam hogy ragasztok a nadrágomra tépözárat és oda ragad az üléshez.Dominátorral élvezet probálkozni.Fzr-el nem merek addig emelni mert ha az rám esik akkor helyszinen áshatnak is el
Az vagy te vagy vagy a haverod vagy nagyon mellé célzok.Meg mikor Szeif eltaknyolt a gokartpályán,akkor is kint voltam csak nem mentem a pályára mert nem szoltam Gyurinak és seggberugott volna
Gondolkodj.Huligánkodtál te füles utcájában utánna kimentetek a föütra?Pár motorossal?2 voltatok ha rád gondolok
Fülest nem ismered véletlen vagy a Szeifet?
Megyek ki csápolni.mikor lesztek?Le a kalappal Gyuri elött.felélesztette a pályát.
Idáig sikerült majdnem lecsusznom a motorrol.Azon gondolkodtam hogy ragasztok a nadrágomra tépözárat és oda ragad az üléshez.Dominátorral élvezet probálkozni.Fzr-el nem merek addig emelni mert ha az rám esik akkor helyszinen áshatnak is el
Mijen fasza már nekem
én pilsner urquell-t iszok.Zlaty Bazant kifogyott itthon.Na ez viszont igen jo sör.
Szlovák, GEMER 60 forintos !
én már egy hete behűtöttem egy üveg pezsgőt, de még nem jutottam el odáig, hogy megigyam