Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

menet közbe?
hát, a pályán nemtom, de még akár azt is el tudnám képzelni valahogy, de a faluban tuti van valami..
minőség?
valaha látatok már ilyet élőben?
lehet ott dögleni valahol éjszaka?
vártam kérdésed!
kakucs nagyon jó kis találka hely lenne! és biztosan fog neked is tetszeni a dolog!ráadásul mindenkinek nagyjából ugyan annyira van!
Hűbazz, HancsákG már téged is megfertőzött?
teljesítmény/súly nézetében nagyon jó kis gépek.
Jo nektek...én meg senkit nem ismerek innen.
supermotoval én is kipróbálnám nagyon..
akkor találkozunk még ,mert én meg Kakucsra akarok eljutni.....sosem voltam még azon a pályán.
Pont ma voltam a sebészemnél úgy néz ki rendben vagyok,már a héten kezdem az úszást
hát a közel jövőre nem merek semmit ígérni. de az idén még szeretnék lemenni. tetszett az a pálya. hogy vagy amugy? jobb már a mozgásod mint egy zombienak?
Ezek mennyire milyen supermotok?
Sherco 4.5 i SM
Ismeri valaki ezeket a mocikat? Vélemény?
Jó éjszakát mindenkinek. Léptem
nincs vasszigor a túlfolyó az azért jó ha van (mindenki érdeke) a ruha pedig a tiéd
nem kötelező a bőrruha,de rövidnadrágban nem engednek fel.
A túlfolyótartály nem egy nagy találmány szinte bármilyen dobozos üccsi palackja megfelel
Nehog még én is elmennyek. Sosem voltam még... Mik ott a feltételek? Ruha? Tulfolyok?
és persze mindenkit a fórumról szívesen látunk erre mifelénk
Lukító valamelyik hétvége Pannonia ring? Sanyának meg megpendítettem ha elkészítik a sógorok a Berget lejöhetnétek
jah arról nem is beszélve, hogy mi ez a csütörtöki móka? valaki esetleg vasárnap visonta?
2009-es Gas Gas moto:
Sorry Lánczi úr!
Engesztelésül küldök egy fotót.
Kb. négyszer (ha nem többször) hívtam már fel a figyelmed Bencsikékre Mesterszálláson, már unom is szajkózni, mikor alkatrészt kerestél. Ezek szerint ennyire figyelsz
ennyit írni....na neeem fogom az összeset visszaolvasni, akár
mennyire is erőlködtök!
Jó szórakozást! Vagyis motorozást.
és mit találtam ?
kipuffot a cr-re:):)
hnap felhívom őket remélem lessz az enyémre való:)
meg kinéztem hullámos tárcsákat is:)
az sm szett sem lenne rossz