Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez titta jóóóóóóó, mindenki lustizik
Jó.
Szió! Örülök, hogy taliztunk!
még én is fexem...pár perce nyiltak ki a szemeim...
Erről kérhetnék véleményt.

http://www.hasznaltauto.hu/2174324_suzuki_d
r-z_2006
És milyen igazad van, cijja
csicsen kedvem kikelni az ágyból........................
cserére is van sok jelentkező.
800 kp-ra is volt, de pont nem jött el megnézni, mert nem voltam a hétvégén otthon, vett másikat, nem szakadtam sirva.
de te aztán tényleg tudhatod, hogy van-e jelentkező 750-re.
ha valami pályához közel laknék lehet eszembe sem jutna eladni.
de itt semmi sincs, meg úton sem lehet haladni, épp autópálya építés van 2 évig, minden bokornál megállítanak ilyen stop táblát tartó emberkék, tele minden civil rendőrautókkal.
1 hete autóval innen Bátaszékre volt 1 óra, máskor tehearautóval elég volt 30 perc.
Földesutakat meg szintén nem lehet használni, mert ott mennek az autópályások a 40 tonnásokkal, és nem akarom, hogy az egyik meglepjen.
Nálunk Mecsek miatt erdőben sem lehet.
Amúgy is, nyuszi vagy róka...nem mindegy?
Szió!

Mizu? Augusztus utolsó hetében leszek szabin, akkor összehozhatnánk egy csajos estét!
Naná

Persze, nehogymár Mohamed menjen a hegyhez
Most már nem is a nyuszira fogtok mindent, hanem rám? Na szép..................

és még lépjek át hozzád.........................
Hello Foxy Drága
Szió Kedves!

Ugyi semmi komolyabb nincs a bokáddal? Nem venném a lelkemre..............

Jó volt a tegnapi nap!
Ezt írtad:
"cuki kis tanga háromszög melltartóval biztos jó lenne"

De akkor maradjunk abba, hogy heterok vagyunk.
de ha nincs 750ért senki..mivel szegény a társadalom,akkor nem adod el...ezt értsd meg. ha nem akarod eladni akkor minek hírdeted? így vagyunk mi is Danival.... csak nem tudjuk hogy mit is akarunk..mert jó gépek,de kurvára nem éri meg annyiért amennyiért eladni...
irtam én, hogy bejönne nekem?
max tojással dobálni mentem volna felvonulásra titeket
akkor fogd már fel, hogy 750-ért odaadom, ha még mindig nem jön össze, akkor sajnállak.
naja,pontosan erről beszélek nekem is milla felett van...és 650ért eltudom adni
Értem...750-ért tán az én motoromat is megvennék, de használati értékben annál többet ér (azt meg már fel se hozom hogy nekem még ennek is kb. a 2xesében van)...
Az bejönne neked rajtam? Fura ízlésed van...tényleg, milyen volt a felvonulás?
amit ő hord....
cuki kis tanga háromszög melltartóval biztos jó lenne
Amit pl. párod vagy te hordotok. Crosscsizmám meg koptatós speed-csizmám van, sisakom, kesztyűm van. Ruha...?(cordura ruhám van csak, meg crossnadrágom)
nézz körül mennyi a neten egy TT600R csak enduroban papirokkal, és akkor irogass.
Ez ismerős: mindent egy motorral megoldani. A rendes sm öltözet alatt mit értesz?