cserére is van sok jelentkező.
800 kp-ra is volt, de pont nem jött el megnézni, mert nem voltam a hétvégén otthon, vett másikat, nem szakadtam sirva.
de te aztán tényleg tudhatod, hogy van-e jelentkező 750-re.
ha valami pályához közel laknék lehet eszembe sem jutna eladni.
de itt semmi sincs, meg úton sem lehet haladni, épp autópálya építés van 2 évig, minden bokornál megállítanak ilyen stop táblát tartó emberkék, tele minden civil rendőrautókkal.
1 hete autóval innen Bátaszékre volt 1 óra, máskor tehearautóval elég volt 30 perc.
Földesutakat meg szintén nem lehet használni, mert ott mennek az autópályások a 40 tonnásokkal, és nem akarom, hogy az egyik meglepjen.
Nálunk Mecsek miatt erdőben sem lehet.
de ha nincs 750ért senki..mivel szegény a társadalom,akkor nem adod el...ezt értsd meg. ha nem akarod eladni akkor minek hírdeted? így vagyunk mi is Danival.... csak nem tudjuk hogy mit is akarunk..mert jó gépek,de kurvára nem éri meg annyiért amennyiért eladni...
Értem...750-ért tán az én motoromat is megvennék, de használati értékben annál többet ér (azt meg már fel se hozom hogy nekem még ennek is kb. a 2xesében van)...
Amit pl. párod vagy te hordotok. Crosscsizmám meg koptatós speed-csizmám van, sisakom, kesztyűm van. Ruha...?(cordura ruhám van csak, meg crossnadrágom)
http://www.hasznaltauto.hu/2174324_suzuki_d
r-z_2006
800 kp-ra is volt, de pont nem jött el megnézni, mert nem voltam a hétvégén otthon, vett másikat, nem szakadtam sirva.
de te aztán tényleg tudhatod, hogy van-e jelentkező 750-re.
ha valami pályához közel laknék lehet eszembe sem jutna eladni.
de itt semmi sincs, meg úton sem lehet haladni, épp autópálya építés van 2 évig, minden bokornál megállítanak ilyen stop táblát tartó emberkék, tele minden civil rendőrautókkal.
1 hete autóval innen Bátaszékre volt 1 óra, máskor tehearautóval elég volt 30 perc.
Földesutakat meg szintén nem lehet használni, mert ott mennek az autópályások a 40 tonnásokkal, és nem akarom, hogy az egyik meglepjen.
Nálunk Mecsek miatt erdőben sem lehet.
Mizu? Augusztus utolsó hetében leszek szabin, akkor összehozhatnánk egy csajos estét!
Persze, nehogymár Mohamed menjen a hegyhez
és még lépjek át hozzád.........................
Ugyi semmi komolyabb nincs a bokáddal? Nem venném a lelkemre..............
Jó volt a tegnapi nap!
"cuki kis tanga háromszög melltartóval biztos jó lenne"
De akkor maradjunk abba, hogy heterok vagyunk.
max tojással dobálni mentem volna felvonulásra titeket
cuki kis tanga háromszög melltartóval biztos jó lenne