Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

msn-em nincs, a szkájpot nem értrm, de it az emailem: albijam@gmail.com
Foxy....oksika mindenképp megdumáljuk,mert már ránk férne
hagyjátok már, nagy üzletember.

ok megtalálatam
skype nem talál, ha meg ez msn cim, akkor add a kukac utáni részt is
Szia.Szerintem te kicsit elvagy tévedve az átlag eladó nemenged 200-250eFt-ot,(látatlanban meg föleg ne képzelj nagy alkut)a km eket(+az évjáratokban is van káosz) hagyadmár többségében nemigaz.Amugy én biztos nemhasonlitanék 1 yamahát más tipushoz...
TTR-ek is külföldön drágábbak, de ott nekik minden nem gyári cuccra kell tanúsítvány bejegyezve a forgalmiba.
Mondtam már neked nem kell megsérdődni rajta,te nem adod annyiért az kész,majd lesz olyan aki megvesz ennyiért is,de az nem én lennék.
albijam2345 igy vagyok most bejelentkezve
Én amúgy erősen gondolkodom, hogy ebay-en kéne meghirdetni az enyémet, ott még normális árakon mennek az LC4-ek...
nyertél 15 rongyot, és már 2 hetet vesztettél.
lehet kap eredetvizsgán egy kis a vagy b betűt, az meg már nem nyerő eladáskor.
nem dobott :)

http://www.hasznaltauto.hu/1529798_ktm_625_2002
De arról ne is álmodjál hogy ezt odaadom 750-ért
A 890 is már annyira kevés hogy ha még ebből alkudni akar valaki akkor inkább motorozok vele míg szét nem esik...
Az hogy te nem az egy dolog,de én már alkudtam le motort 1500000-ról 1300000-ra.
Akinek nagyon kell a pénz és sürgős neki ő odaadja annyiért elhiheted.
akik ismerik a legendás blokkot, és nem akarják minden héten szervizbe hordani meg kell nekik a magas motor, azok meg örömmel fizetnek ki még lehet 850-et is egy ilyen állapotú motorra.
az albijam-re keres rá szerintem kidob
hagyjad, ő a nagy kajfer, meg mindenhez ért.
mondjuk lehet az extrákat leadom méhbe, és a motort meg elajándékozom.
Az lehet hogy elhoztam de nekem men kerül semmi plusszba így sem,és lesz egy jó gépem.
Sőt még nyertem is mert az eredetiségvizsgát sem kell már nekem állni csak az áttírást.
Nem megsértődni kell azon amit mondunk neked,másnem rajtadmarad azt kész ha nem engedsz belőle.
Ennyiért sokan nem egy 2000 gépet fognak venni ha mellette van ilyen árban 2006-os vagy 2003-as.
De legyen szerencséd az eladásban.
azt GD nek írtam de lehet elcsesztem valamit?
Azért az FMX-et a TTR-hez hasonlítani eléggé muhaha...
És egy 1M-ért hirdetett gépet biztos nem fogsz tudni elhozni nemhogy 650-ért, de még 750-ért sem Én legalábbis biztosan nem engednék 10%-nál többet az enyémből...már így is bőven áron alul hirdetem...
bocs, most látom, hogy ez Daninak szólt.
én nem szedtem le a hirdetést.

a tiéd eltünt a netről
pedig a tiedre a 750 nyerő lenne nálam
adj valami elérhetőséget
msn skype is jó akár
te nagy üzletember.
mégis elhoztál egyet, amiken a számok sem stimmeltek.
pedig nem adom 750 alatt.