meg az könnyen adja annyiért is, aki tudja, hogy a járművén mi a gond, és mik csere érettek éppen.
meg mire te megnézed lehet már másik 20 ember megnézte és senkinek sem kellett.
tudok olyanról, aki vett 1,3 millért hirdetett kocsit 1,06-ért, és jó volt a kocsi jól ment stb, majd mentem vele én is, nem találtam hibát, de felemeltük csápos emelővel és ott derült ki, hogy 3 dbból van összerakva.
most már ráköltött 0,5 millt olyan dolgokra, amik még jók voltak mikor megvette, de közel 1 év alatt megadták magukat.
azért mondtam, hogy aki nem adja nem adja, mindenki el tudja dönteni mennyit ér meg neki, de az emberek többsége nem úgy nevelődött ki hogy vágja az okosságot. az persze szerencsés helyzet ha az ember nincs rászorulva hogy eladja..
Ebben van igazság, persze. Indokolt esetben.
De általánosítgatni veszélyes...Én rengeteg motort adtam-vettem már, volt, hogy eljött a vevő (MAMI-vizsgázott motorszerelővel!), berúgták a motort, mentek vele, bólintottak, és alku nélkül vitték, mert drága volt, de értettek hozzá, hogy MIÉRT.
Volt, hogy 170ezerért hírdetett motornál e-mailben 110ezerről beszélt a srác, telefonon már 70ezernél jártunk, aztán végül kemény 20ezer Ft-ért elhoztam, de ilyen EGYSZER volt csak, és a kölök nagyon komolytalan volt.
Ezen kár veszekedni.
aki meg van szorulva, az fél áron adja el?
ha nagyon kéne pénz, akkor már rég beadtam volna cib banknak, ill felvettem volna rá hitelt, és had vigyék el, valami 540-et adtak volna, ismerős csaj ott van.
Ott a pont nálad,de ők ezt nem értik meg,meg besértődik ezen.
Az hogy ő el van engedve és nincs rászorúlva hogy eladja még mások igen.
De hiába mondod neki úgy sem érti meg.
ez így van. én is mindig mindenhol megpróbálom okosba.. aztán ah nem tetszik, vegye meg más. az emberek 90%-a nagy bajban van ha kp-t lóbálsz meg előtte, mert hiába kevesebb az akkor ott van.
jót mosolygok, irj még.
hétvégén is volt itt egy srác, hogy kéne neki 2 mill tőlem, mert buszos céget akar csinálni.mondom nem gond kell, kell ingatlan fedezet nekem.
mondja van egy pincéje, megnéztem tud 300e ftot kb.
mondtam olyat hozzon, ami többet ér, mint 2 mill meg 3 évre a kamatai.
nem tudott, de elmondta mit szeretne csinálni, na akkor így mosolyogtam, mint rajtad.
mert ő 2 millből akar 45 fős buszt és azzal minden nap egy csoportot cipelni 500 km-t.
Nem érted a lényeget,több motort voltam megnézni,miután kipróbáltam őket megmondtam mennyiért tudnám elvinni,de hozzátettem hogy még nézek másik motort is és ha erre esik a választás akkor mehet a bolt.
Nem erre esett ennyi,megbeszéltem vele.
És komoly vagyok ilyen téren nagyon is,nem kapkodok el semmit.
900-ból alkudozhat.