Küzdök, anyu, küzdök...
Ha jól jön össze ez a hétvége, szolmbaton supermoto(szerűség) lesz Kakucson nekem a kis CR-rel, vasárnap Nyáregyháza, szintén a kis CR-rel...(A CBF kezd féltékeny lenni, csak le ne dobjon...)
Mennyiből jönne ki nálatok egy rendes öltözet SM-re? (nem szadomazo, szupermoto )
Először be voltam szarva tőle...aztán összekaptuk magunkat, és felmentünk. Összeségében nagyon megtetszett, de az nem tetszik, hogy még mindig beszari vagyok.
Amúgy nem milláért tettem fel, hanem 0.9-ért meg számolj kicsit mennyit érnek azok, amit csak úgy adok hozzá.
Mutass a neten egy darabot, ami jobban megéri.
Akkor nézz körül mennyiért mennek a TT600R-ek, és akkor osszad nekem.
Amúgy meg többet "bukok" rajta 4 év alatt, mint amennyiért adom.
Most meg már nem nagyon fog ennek a piaci ára változni szerintem.
szóval, ha örökre megmarad, akkor sem bukok annyit, mint 4 év alatt.
Sziasztok!
Én is nagyon jól éreztem magam tegnap .Andi neked mielőbbi gyógyulást kívánok. Keme örülök, hogy jó lett minden, amit vettél tőlünk. Hogy tetszett a sóskúti pálya?
ezt mondom... én is felrakhatnám a motoromat milláért netre,9 éves,250ezres felnik alatta,100ezres fékkel,200ezres kipuval ,rakat alkatrésszel....de hogy adjam el annyiért ha a 4-5 éves 625-660ok mennek annyiért? szal érted? realitás kérdése.
ja de annyira nyomottan adom, hogy ez nem fog már sokat veszteni értékéből.
szóval maradhat is.
nézzél meg 15-20 éves endurokat, hogy mennyiért mennek még papir nélkül is.
és ez még csak 8 éves nem kevés felszereléssel.
hát akkor meg nem biztos hogy eladod tudom én is hogy milyen...de az tök mind1 hogy te mennyit költöttél rá,meg hogy neked mennyit ér...annyiért tudod eladni amit a vevő ad érte,ilyen egyszerű.
Szerdán este hozzák házhoz a kerekeket. Szerintem pénteken meló után berakom, és kipróbálgatom, hogy operál a fékkel. Szombaton lehet, hogy kiviszem Kakucsra, ha nem jön közbe semmi.
De már nagyon reszket az ujjam a ravaszon
Ha jól jön össze ez a hétvége, szolmbaton supermoto(szerűség) lesz Kakucson nekem a kis CR-rel, vasárnap Nyáregyháza, szintén a kis CR-rel...(A CBF kezd féltékeny lenni, csak le ne dobjon...)
Mennyiből jönne ki nálatok egy rendes öltözet SM-re? (nem szadomazo, szupermoto )
Mutass a neten egy darabot, ami jobban megéri.
Mázlid volt tegnap hogy keme nem hozott vödröt
Amúgy meg többet "bukok" rajta 4 év alatt, mint amennyiért adom.
Most meg már nem nagyon fog ennek a piaci ára változni szerintem.
szóval, ha örökre megmarad, akkor sem bukok annyit, mint 4 év alatt.
Én is nagyon jól éreztem magam tegnap .Andi neked mielőbbi gyógyulást kívánok. Keme örülök, hogy jó lett minden, amit vettél tőlünk. Hogy tetszett a sóskúti pálya?
szóval maradhat is.
nézzél meg 15-20 éves endurokat, hogy mennyiért mennek még papir nélkül is.
és ez még csak 8 éves nem kevés felszereléssel.
http://www.sportmotor.hu/motor...
itt a bizonyiték:
Szerdán este hozzák házhoz a kerekeket. Szerintem pénteken meló után berakom, és kipróbálgatom, hogy operál a fékkel. Szombaton lehet, hogy kiviszem Kakucsra, ha nem jön közbe semmi.
De már nagyon reszket az ujjam a ravaszon