Namost akkor: szabcsab kolléga (szvsz teljesen kulturált hangnemben) mint tényt megjegyezte hogy némi zavar van az erőben merthogy ugye Te nem vagy klubtag...erre Te (szintén teljesen kulturáltan és) úriemberhez méltóan felajánlottad hogy ha a klub úgy gondolja (ezt mondjuk nem teljesen értettem, mert szerintem nem a klub, hanem g74 kéne kimondja a döntő szót az ügyben, de mindegy) eljuttatod g74-nek a díjat. Ő eddig nem nyilatkozott az ügyben (tán be se lépett azóta a kluboldalra), de ahogy ismerem nem fog ebből problémát csinálni. Idáig asszem teljesen tiszta a dolog.
Majd jött néhány gondolat law-tól (aminek valóban van némi valóság-alapja, de szvsz kissé érdekes a kolléga hozzáállása) amire mic mint egyik bennfentes válaszolt és innentől szabadult el a pokol, ráadásul pont Te voltál az aki először felkapta a vizet...és én még mindig nem értem miért
akkor most vond le a következtetéseket a válaszaidból, és a fórumon kialakult parázs vitából, és hideg fejjel mérlegelj! vagy próbálj meg az én helyemben gondolkozni. de ha szeretnéd ezt is leegyszerűsítem kérdezz felelek dologra!
ott voltak? nem
nem voltak? nem
ők kapták? nem
ők adták? nem
nem ők adták? nem
mi közük hozzám és duke-hoz? talán hogy emlékeim szerint duke a legjobb eredményt elérő ktmklub-tagnak ajánlotta föl a díjat?
semmi? nem (lásd előző)
ki volt az aki felajánlotta, hogy eljuttatja a "díjat" a héten g74-hez? Te
most akkor
szia!
van egy eladÓ lÁncom ma tettem fel a kÉpesmotorra,csopperemre vettem 4 Éve,de 525 kellett rÁ o gyŰrŰs cz Ára 13500.-
tel.:06-30-9-578-347
kÖszi jÓzsi
akkor most Te is olvasd végig újra, és értelmezd is a dolgokat. alap kérdéseim az ügyel kapcsolatosan: ott voltak? nem voltak? ők kapták? nem ők kapták? ők adták?nem ők adták?mi közük hozzám és duke-hoz?semmi?ki volt az aki felajánlotta, hogy eljuttatja a "díjat" a héten g74-hez? légyszíves válaszolj az összes kérdésemre szavakban, ne mondatokban és ne kommentálva. akkor megérted a dolog lényegét!
Rendben...de azt azért megjegyezném, hogy az eset kapcsán elég nagyot csalódtam benned, mert ezen a fórumon sokkal érettebb és konstruktívabb személyiségnek tűntél...
Ha _higgadtan_ végigolvasod még egyszer a tegnapi nap ottani beírásait, akkor asszem Te is beláthatod hogy a gyerekes viselkedés leginkább a Te hozzászólásaidra illik...
Ügyesen fotózott a Vbandit nem? Még magamról is találtam képet...
Rólad, Baluról, Csabiról sok jó kép van! Sanyáról is találtam egészen komolyakat, de ami a legtutibb a quados album. Szerintem.
2004-2005 környékén még nem regeltem, vagy már ennyire rossz a memóriám! hagyjuk már ezt a "majd én megmondom a tutit, mert ott voltam a kezdetekkor" dumát! hibáznak és nem képesek beismerni. ilyen az ország, ilyen sok dolog, és ilyen az a "klub"! sok szerencsét a továbbiakban, offoljuk már a témát mert k*rvára unom a gyerekes viselkedést!
Majd jött néhány gondolat law-tól (aminek valóban van némi valóság-alapja, de szvsz kissé érdekes a kolléga hozzáállása) amire mic mint egyik bennfentes válaszolt és innentől szabadult el a pokol, ráadásul pont Te voltál az aki először felkapta a vizet...és én még mindig nem értem miért
nem voltak? nem
ők kapták? nem
ők adták? nem
nem ők adták? nem
mi közük hozzám és duke-hoz? talán hogy emlékeim szerint duke a legjobb eredményt elérő ktmklub-tagnak ajánlotta föl a díjat?
semmi? nem (lásd előző)
ki volt az aki felajánlotta, hogy eljuttatja a "díjat" a héten g74-hez? Te
most akkor
van egy eladÓ lÁncom ma tettem fel a kÉpesmotorra,csopperemre vettem 4 Éve,de 525 kellett rÁ o gyŰrŰs cz Ára 13500.-
tel.:06-30-9-578-347
kÖszi jÓzsi
Ha _higgadtan_ végigolvasod még egyszer a tegnapi nap ottani beírásait, akkor asszem Te is beláthatod hogy a gyerekes viselkedés leginkább a Te hozzászólásaidra illik...
Ezek a képek hol vannak?
Rólad, Baluról, Csabiról sok jó kép van! Sanyáról is találtam egészen komolyakat, de ami a legtutibb a quados album. Szerintem.
Hétvégén nem jössz le Kecskemétre?
Amúgy sztem kicsit túlreagálod a dolgot...