Itt a szomszádban a Pa...lánál (nem kívánt reklám törlendő! ) van sok tipushoz utángyártott idomszett többféle színben...
Az én mocimra a kétoldali tank-hűtőtakaró idom 7400Ft/pár, a hátsó idomok ugyanennyi, most vettem első sárvádőt, mert karcos volt a gyári 3900-ért, a hátsó farokidom ugyanennyi...
HA összeszámolod, akkor huszonezerből megvan a komplett motyó, ha páylázik az ember, akkor érdemes ezt lecsukni inkább, mint a gyárit... Mert a nagy német szakértő, a Fetrenberger úgyis eljő egyszer...
Szinte minden nap kint vagyok...Szeretem nagyon...
A lábom most nem az igazi még, de már azért... Ha mással nem, de a munkába járós robogómmal mindig tekerek pár kört...Csak úgy az "érzésért"
Motard44-et láttam szombaton is a pályán, jó kis rendezvény volt!
Ha hétvégén kint vagytok, összefuthatunk! Én egy fekete Husky 125 SMs-el szoktam lenni.
Én a Husqvarnanál kérdeztem rá hogy mennyi lenne a komplett szett a mocira.
Ülés alatti idom bal: 14030Ft
Ülés alatti idom jobb: 14030Ft
Tank idom jobb: 8850Ft
Tank idom bal: 8850Ft
Sárcédő elöl: 9850Ft
Sárvédő hátul: 17200Ft
Fejidom: 10100Ft
Matricák az idomokra:
Ülés alatti idom bal: 4850Ft
Ülés alatti idom jobb: 4850Ft
Tank idom jobb: 2980Ft
Tank idom bal: 2980Ft
Sárcédő elöl: 1450Ft
Sárvédő hátul: 1200Ft
Fejidom: 3330Ft
Az utángyártott alkatrészek kb fele áron vannak ennek.
Bármit...
A karbon viszont eléggé húzós... 20eFt/nm a nyers fólia... De már borítottunk be vele egy Mini Morrist, mert a gazdi barátnőjének az tetszett....
Meoldom, csak fotózd le minél nagyobb felbontásban (méretben), hogy mit is szeretnél, én meg a Te elmondásod alapján megtervezem... Vagy ha jársz vmikor Kecskemét felé, akkor bejössz, leülsz a gép mellé és megcsináljuk együtt...
A gokartpálya meg úgyis szinte látszik az ablakomból, utána ki lehet próbálni élesben a mocit...
Mintha a megjelenéstől gyorsabb lenne... Bár sokan állítják....
Pontos árat a felület és a grafika alapján tudok mondani, de nem hiszem, hogy megfizethetetlen kategória lenne.
Egy Yamaha R6-os pályagép, pályaidommal szerelve totálisan beborítva tervezéssel meg variációkkal együtt is megállt 40eFt alatt... És azért ugye az nem egy supermotonak megfelelő négyzetméter. Egy pályagép idomainak a felületéből kijönne kb három-négy supermoto...
De nézzük meg pontosan, mi lenne az igény és beárazzuk...
Persze vannak vaddisznó drága fóliák, mert tudunk akár egész felületet karbonozni is, de ott csak a nyers alapanyag majdnem 20eFT/négyzetméter, és akkor még ki sem vettük a csomagolásából...
Utángyártottból kompletten kijön kb. 30ból...ha kifogsz valami akciót még olcsóbban is...ennyiért sztem normális fényező neki se nagyon áll a dolognak...meg nem is olyan könnyű ezeket a cuccokat festeni...
Az én mocimra a kétoldali tank-hűtőtakaró idom 7400Ft/pár, a hátsó idomok ugyanennyi, most vettem első sárvádőt, mert karcos volt a gyári 3900-ért, a hátsó farokidom ugyanennyi...
HA összeszámolod, akkor huszonezerből megvan a komplett motyó, ha páylázik az ember, akkor érdemes ezt lecsukni inkább, mint a gyárit... Mert a nagy német szakértő, a Fetrenberger úgyis eljő egyszer...