Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Itt a szomszádban a Pa...lánál (nem kívánt reklám törlendő! ) van sok tipushoz utángyártott idomszett többféle színben...
Az én mocimra a kétoldali tank-hűtőtakaró idom 7400Ft/pár, a hátsó idomok ugyanennyi, most vettem első sárvádőt, mert karcos volt a gyári 3900-ért, a hátsó farokidom ugyanennyi...
HA összeszámolod, akkor huszonezerből megvan a komplett motyó, ha páylázik az ember, akkor érdemes ezt lecsukni inkább, mint a gyárit... Mert a nagy német szakértő, a Fetrenberger úgyis eljő egyszer...
Hello!
Yamaha TT600R-t is kötbe tudnál matricázni?
Szinte minden nap kint vagyok...Szeretem nagyon...
A lábom most nem az igazi még, de már azért... Ha mással nem, de a munkába járós robogómmal mindig tekerek pár kört...Csak úgy az "érzésért"
Motard44-et láttam szombaton is a pályán, jó kis rendezvény volt!
Ha hétvégén kint vagytok, összefuthatunk! Én egy fekete Husky 125 SMs-el szoktam lenni.
Hali!
Te árulod a mocidat? Mire cseréled?
Akkor inkább ez.
igy igaz,de pont ezért mutat jobban
Én a Husqvarnanál kérdeztem rá hogy mennyi lenne a komplett szett a mocira.
Ülés alatti idom bal: 14030Ft
Ülés alatti idom jobb: 14030Ft
Tank idom jobb: 8850Ft
Tank idom bal: 8850Ft
Sárcédő elöl: 9850Ft
Sárvédő hátul: 17200Ft
Fejidom: 10100Ft

Matricák az idomokra:
Ülés alatti idom bal: 4850Ft
Ülés alatti idom jobb: 4850Ft
Tank idom jobb: 2980Ft
Tank idom bal: 2980Ft
Sárcédő elöl: 1450Ft
Sárvédő hátul: 1200Ft
Fejidom: 3330Ft
Az utángyártott alkatrészek kb fele áron vannak ennek.
Király!
Go-kart pályára szoktál járni? Hétvégén megyünk Motard44-el!
Okés, mehet a dolog. Pont ilyesmire gondoltam, este leszek és alkothatunk ezt azt!
Cimem: tamas.duzs kukac gmail pont com
Bármit...
A karbon viszont eléggé húzós... 20eFt/nm a nyers fólia... De már borítottunk be vele egy Mini Morrist, mert a gazdi barátnőjének az tetszett....
szabadidő kp uj pálya nem?
Meoldom, csak fotózd le minél nagyobb felbontásban (méretben), hogy mit is szeretnél, én meg a Te elmondásod alapján megtervezem... Vagy ha jársz vmikor Kecskemét felé, akkor bejössz, leülsz a gép mellé és megcsináljuk együtt...
A gokartpálya meg úgyis szinte látszik az ablakomból, utána ki lehet próbálni élesben a mocit...
Mintha a megjelenéstől gyorsabb lenne... Bár sokan állítják....
Pontos árat a felület és a grafika alapján tudok mondani, de nem hiszem, hogy megfizethetetlen kategória lenne.
Egy Yamaha R6-os pályagép, pályaidommal szerelve totálisan beborítva tervezéssel meg variációkkal együtt is megállt 40eFt alatt... És azért ugye az nem egy supermotonak megfelelő négyzetméter. Egy pályagép idomainak a felületéből kijönne kb három-négy supermoto...
De nézzük meg pontosan, mi lenne az igény és beárazzuk...

Persze vannak vaddisznó drága fóliák, mert tudunk akár egész felületet karbonozni is, de ott csak a nyers alapanyag majdnem 20eFT/négyzetméter, és akkor még ki sem vettük a csomagolásából...

Supermotosoknak meg úgyis féláron dolgozunk...
Utángyártottból kompletten kijön kb. 30ból...ha kifogsz valami akciót még olcsóbban is...ennyiért sztem normális fényező neki se nagyon áll a dolognak...meg nem is olyan könnyű ezeket a cuccokat festeni...
sótonyi cross pálya,kőszeg néha, nemesszalókon a leggyakrabban!
Ez is izlések és pofonok szerintem nem szebb a gyárinál.
Árak
"Elég tartós, 5500km után elöl hátul a gumi szélességének közepén egyaránt 2,5-3mm a profilmélység" rs125ön
és kb mennyi lenne meg nekem csak 125 gépre kénee azon bírja a 7ekm nem?
Utcára nagyon jó szerintem. A sport demonnál sokkal jobb, azt nem ajánlom.
ez egy kicsit nagyobb
de lehet így olcsóbban jövök ki....nemtudom....lehet fényezve lesz, amelyik óccób
Mennyi egy idomgarnitúra kb? 30e?
ha nem utcai homológ akkor igen. nekem legutób ba baleseti helyszinelők végigbogarászták a gumi oldalán a feliratokat hogy utcai-e..
ez jó lesz nagyobb képnek?(ez nem az enyém)

Szerintetek ezzel a fékkel meg is lehet így állni vagy csak lassítani lehet?
Sztem minden műanyagot lehet rá kapni anyagában színezett feketében...