Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én se tudok , mindjárt elmegyek motorozni v jól besörözök
én se...
én se...
Van még valaki?

Nem tudok aludni........................
érfekvés-árfekvés
Hello Supermoto-sokk
Vettem egy Honda Dominator-t.Érdemes áttépitteni Supermotonak?Vagy más modellel probálkozzak?
Drága gépek nem érdekelnek csak ilyen Dominátor érfekvés.
Elöre is köszi a válaszokat
Miért van az, hogy a KTM-eseknek folyton bizonyítgatniuk kell, hogy igenis JÓ a motorjuk? Ez valami kisebbségi komplexus? Az kiabál, akinek a háza ég?
GD fölösleges. van akinek a tesco gazdaságos is megjárja!
nah jönnek még a kérdések... Hány szemes lánc kell nekem?
Tehát ha veszek egy KTM-et, akkor végem, mint a botnak? Hmmm...sejtettem, hogy nem jó ötlet kTm-et venni
Majd megfertőzünk itt narancsvírussal jól azt véged lesz mint a botnak
Nem hiszem. De nem azért, mert rossz, egyszerűen nem ismerem. A Hondát meg igen.
Ilyen univerzális cuccokat lehet kapni csomó helyen (Parilla, Universalmotor, RMC, Auner stb.), van köztük LED-es meg "E" betűs is...

Még a végén veszel majd egy KTM-et
Jut eszembe... Valaki rendelkezik itt DRZ -vel? Kellene egy hátso lámpa. Vigy ismét a kérdés...honnan lehetne olyan drz hátso lámpát szerválni amibe van fék világitás is ? ? ?
Nem vagyok Honda-buzi, csak imádom, istenítem és bálványozom

...bár egy ideje gyógyulok, amiben nagy segítség volt egy Suzuki RM125, egy Kawa KX250 és egy Aprilia Pegaso 650, meg mittomén...már látom a szépet más motorokban is.
Látod hogy nem
Hnnnda-buzi-e vagy?
Amúgy kollégámnak is TA van...mondjuk a nyári motorosszerkója is ott van a szeren
túrót!
Ez a szemem fénye, még h nem vigyázok rá?
Ez is egy érdekes ajánlat, a Supermoto rovatból:
http://www.kepesmotor.hu/jawa/...
Kollegámnak is az van, árulja is, mert vett helyette egy Transalpot...(megjött az esze)
Arra biztos jó lesz...az XT legendásan elpusztíthatatlan szerkezet...és nem is hajtották agyon
hétvégén megy valki pannóniaringre? lehet kilátogatok....
igen, inkább turára lesz, nekem igy is sokba van nem nagyon akarom megölni, de azért a pályát egyszer meglátogatom vele.... és 2000évj. 28e km a kerekeken kivül full gyári