Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A Nagy Sportmotor.hu, Fórumok könyve, Supermoto zsoltár, 21188, így szól az Úr, mikor GD kérdezé vala, hogy veszen-e KTM-et:

"Nem hiszem. De nem azért, mert rossz, egyszerűen nem ismerem. A Hondát meg igen."

Ámen
tudod az ilyen komolytalan embereknek élőben azt szoktam mondani, hogy HABLATY! utánna kicsit mosolyogva megpaskolom a pofikájukat, majd magukra hagyom őket. kicsit elmélkedjenek! legalább így adtam nekik munkát egy vagy két napra, de talán egy hétre is! így már gondolom érted, hogy nem a motoroddal van a gond, hanem mással........ vagy kérsz időt?

A múlt héten taliztam Andrissal, jó volt már látni.
Különben is KTM - Kina Thaiwan Malajzia .... de azért én shzeretem
zsiroskenyérhagymával.Ez tetszik
Meg amúgy köszi!
Úgy legyen,a piás motorozás meg csak vicc volt
Na ezért kérdeztem.Mert itt a csávó aszonta,ő kapná vagy 25 ojróért.Na mondom felejtsd el mint az első biciklidet. Annyiért már faszát veszek.
jaja....
Olvass te is vissza...
Elsütöttem azt a KTM=Keine Tousand Meteres viccet, meg elmeséltem, hogy járt a haverom. ENNYI.
Ezt te úgy magadra vetted, hogy azóta is puffogsz rajta, pedig már megírtam, hogy mit gondolok. Azt is, hogy béke. De felhánytorgathatod még párszor, meg le"Tesco"zhatod a motorom, ha jól esik...ha te ettől nyugodtabban alszol.
Nem hiszem, hogy veszekednünk kellene, mert nincs min.
Z te nem jössz majd szombaton Kecskemétre?
kinaimotoralkatrész.hu
06 1 2973915 v. 70 38 30 135
QR-250 hátsó(leghosszabb) fékcsöve
megszámitják vagy kétezerért
ollé! kakucson meccselünk egyet.előző napon meg lehet Kecskemétre megyünk.
Zoli!
Nem tudnál segíteni fémfékcső ügyben nekem?
dícséretesebb, mint bepiálva motorozni
nem is tudom ki kezdte a bizonygatást...csak kicsit visszább kell olvasni. nekünk KTM van és meg vagyunk vele elégedve. ezt olyan nehéz megérteni? mert ha igen, akkor szívesen elmondom élőben is!nincsen senkinek semmi baja más márkákkal, mi ezt választottuk, úgy érezzük jól választottunk. ráadásul ha megnéznéd az adatlapomat láthatnád, hogy más márkák is voltak előtte. és nem azért lettek eladva, mert rosszak, csak egy picit másra vágytam. ráadásul ha még nem volt huzamosabb ideig a segged alatt egy motor, hogyan mondasz róla véleményt? vagy csak felületesen, vagy bután! tudod mit mondott nekem Sanya, amikor megkérdeztem tőle, hogy szerinte milyen a motorom? "soha nem mentem ilyennel, fogalmam sincsen, milyen lehet!" ezt nevezik profizmusnak!
nahát-nahát
én meg becigiztem....jöhet apunnyadás
Én már besöröztem most jöhet a motorozás
Olyan ,amilyet akarsz , Bizonyiték kell nem igéret .
Köszönöm h igy összegyültetek a kedvemért
Akkor sorolnám mi kell, több szem többet lát guglin alapon
http://zsiroskenyerhagymaval.h...

...de supermoto-nak nem nehéz?
ne is emlegesd, úgy mennék motozni............... majd megszakad a szívem
Ha má így benézett mindenki alvás helyett...
Zoli,olyan fékcsövet nem tudnál még keríteni?Itt kudarcba fulladt az olcsó kör...
Az ég szerelmére, csak el ne áruld, milyen motorod van, mert én már halálosan unom ezt a bizonygatási vitát