(Én mentem már CRM250-essel, ami papíron valami 40 lovas, de az áttétel miatt eléggé finoman muzsikált, 3-ban már nem állt egy kerékre, ezért ilyen nagy a szám, de psszt! )
hát..én nemtom elképzelni egy crm ről hogy megy úgy mint a cr....
én mentem crm el...de az egy nagy fos volt amit gyorsulás gyanánt produkált...
de lehet a motor volt szar...
Laci, ezennel meg vagy hívva egy földúton zajló gyorsulási versenyre. Nem tudom, ki fog nyerni.
Én a tök gyári, 90-es CR 125-tel indulok,
te hozd a 160-as CRM-et, terepgumival.
most pakson szintén elbasztam a rajtomat mert kerékre állt..gázt vissza kellett engedni...de aztán megint rátekertem és úgy elmentem a mezőny mellett mint a szar...csak 3 an maradtak előttem
ja és mindenki 450 el megy
Háccc, kérlek szépen, alacsony fordulaton fullad, magasan meg hörög, a power meg sose nyit ki...
Konkrétabban én összeszartam magam rajta, pedig szoktam néha CR250-essel gurulászni, de az gyári. És érzetre kb. 2/3 ilyen erős, mint ez a zöld sárkány. És még csak meg se cibáltam neki...
Látom, megsértődtél. Becsülendő ez a márkahűség, én nem állítottam, hogy szar a KTM, arról meg nem tehetek, hogy nekem nincs, és a haverom megy vele szervizbe, nem én. De ha akarod az ő szájából hallani, mennyit szív vele, megadom a kontaktját. Béke...
csak annyit kéne a KTM-nek lefutnia annyi szervizköltségből, mint a Hondámnak, nagy gondban lenne...Bár lehet, hogy hamarabb megtenné a távot, de amíg nem borul rám a bank, én nem sietek
és mégis hová? ha feljössz göncre kiállok veled
én mentem crm el...de az egy nagy fos volt amit gyorsulás gyanánt produkált...
de lehet a motor volt szar...
Én a tök gyári, 90-es CR 125-tel indulok,
te hozd a 160-as CRM-et, terepgumival.
Iszonyat kíváncsi vagyok. Srácok, tippek?
ja és mindenki 450 el megy
de ez poweren megy úgy mint a berg simán...főleg most az új kipuffal
Konkrétabban én összeszartam magam rajta, pedig szoktam néha CR250-essel gurulászni, de az gyári. És érzetre kb. 2/3 ilyen erős, mint ez a zöld sárkány. És még csak meg se cibáltam neki...
de 125 nemlehet akkor KX 250?
MIEZ?