Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor nem fogok ráérni...Meló,teszt,meló van
szasztok.. ujra itt.. megvan az uj gép, illetve még nincs a nevemen meg nincs kifizetve de ittvan... xt 600 supermotosítva.. majd rakok fel képet ha valakit érdekel...
ez közepesen kemény, lopós dán (dunlop)
Az sajnos még várat magára...neked a pited megvan még vagy teljesen motortalan genya lettél?
milyen fajta gumi? a slicken kívül
dőlésszögben még elégsok!
hooogyne. csak nekem hetente 1-2 szabadnapom van...aztán sajna úgy kell időzítenekm
vagy mégse?
5mm... az sok
Lehet csatlakozni?
itt még van szűz terület bőven!
a héten hozom el a gépet..utána 2hetente fogok járni kakucsra..jöhetsz ha gondolod.
Ugyan! Nem nevet ki senki sem!
Nah jovan ezt a képet is most látom...én meg elöbb raktam be a kis nyomi képem.
Most jol kinevettek
na ezt akartam.
nah mellé nyultam
minek orulsz ennyire Daniel, eladtad vegre a kotvakot..ize...katomot? :)
én írtam neki, engem érdekel a motor
Mester! Holnap este talán egy gyors gumicserére van időd?
téged ismerünk... és te nem az összes motormárkát sorolod fel
rencám?
erről valaki vélemény? HUSABERG FE 400

http://www.kepesmotor.hu/husab...

csak nekem tűnik óccsónak?
bár még mielőtt valaki belémköt, hogy az sm-topikban csakis sm-pályáról eshet szó, leszögezném, hogy értettem a kérdést. amúgy a motorválasztásos szappanoperához csak annyit (nehogy már abbamaradjon ), hogy ne oltsátok már le az embert, amiért kérdez. sőt én inkább megtisztelve érezném magam, hogy érdekel valakit a véleményem - az hogy a végleges döntést mindenki magának hozza meg, az egyértelmű, de azért ne süllyedjünk már arra a szintre, hogy mi vonalban vagyunk, aki meg tör fel, azt leszarjuk. tipikus magyar hozzáállás... elszomorít
hát ami azt illeti, sok féle pálya van ám pl. a kecskeméti go-kart pálya is egy pálya, meg a hungaroring is egy pálya, meg ami nálunk a határba van és röfögnek rajta a sok bütyköskerekű motorral - na az is egy pálya. ezt most nem azért mondtam, mert én mindegyiken aktívan edzeni akarok, csak úgy a miheztartás végett - érted.