Délután megmostam a gyonyonruságos motoromat, erreföl elöbukkant a koszbol a fogaskerekem...akarom mondani a fog nélküli fogaskerekem.... Pár fog hiányzik
A rendkívül nagy érdeklődés és előjelentkezés miatt, a 2008.07.06.-án megrendezésre kerülő MotomaX Supermoto napra való regisztráció, Vasárnap reggel 08.00.-tól 11.00.-ig lehetséges a helyszínen! Szeretettel várunk minden jelentkezőt!
ejj srácok, nem akarok megint békeharcos lenni, de hagyjuk már ki az inzultív dolgokat a fórumról.
egyébként a visontai dologhoz csak megjegyzem, hogy szar telóval szar gumival mentem, de !nem! csak ezért hagytak ott a Laciék, jól ment ő is, meg mindenki, egyszer tudtam visszaelőzni valakit (egy 125ös dt-t az egyenesben, mert pont beértem mögé), még van hová fejlődni, kár vitatkozni rajta, hogy melyik motoron mi volt jó meg mi nem!
tudom, most ettől már nem fogjátok jobban szeretni egymást, nem is érdekel, de tényleg ne ugassunk már egymásnak na
Ezeket a "hegyes" 2T-ket elvileg 10°-ként át kéne karburálni...EXC-mmel jártam úgy hogy reggel elmentem vele melóba, délutánra meg hirtelen kitavaszodott és onnantól csak nyélen volt hajlandó menni, ahogy visszaengedtem kicsit a gázt, egyből megszívta magát és jópár másodpercig eltartott mire utána kiköhögte magát...ja és 8,5 l-t fogyasztott (városban - amúgy eljártam vele 6-6,5 l-el)...
Már csak egy este...............