Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hi,
Itt nagyon gáz idő volt, így a gyerek ps3-án nyomtam a motogp-t!
Nincs valami híred Aradról? Gagi campione nem rendelkezik térerővel ma.
helo Sanya
én ma nem ,mert genya idő volt, te nyomtad valamerre?
Volt vki motózi
hey csináltattam dekorosnál
HAli!
hol vetted a rajtszámokat a gépedre?
küldtem mailt
vagy nemmuszály ugyanazzal csak a méretek egyezzenek
Az meglehet
a 2002 es sm ktm-eket ugyanazzal az agyal szerelték,mint a 2000-es enduró bergeket?
Sun sine,90% AA tartalommal keveredve,igazi edző idő....olyan mint ha szaunában fekvőtámaszoznál
Háj! Máriapócsra fasza időt igérnek és sötétedéskor bekapcsolják a világitást is a pályán, éjfélig lehet motorozni ugyan azért a napijegyért , csak tudom ,neked az messze van!
Nálunk most gyönyörűen süt a nap
Csak itt pálya nincsen sehol
Kecskemét totál borult... Tegnap olyan eső esett többször is, hogy még a homokon is állt a víz.
A pályát totál felmosta...
Ma sem néz ki jobbnak a dolog, bár némi világosodás látszik, de tegnap is így indult... Este és hajnalban szabályos köd volt, olyan a páratartalom...
Hát lehet, hogy ma ross akarom mondani cross lesz mert kiderűlt ,hogy beborúlt
Megy vki pályázni vhová .....itt szakadt az eső mint állat de,hátha vhol kimaradt vmi pálya felett ...kérnék jelentéseket, ha lehet .....kellene mocizni
Köcsög eső nem hagyta hogy egy kiülős egységben bebasszunk
Bridgestone 165/625 R17 és 125/60 R17 zsír új, fóliás vágatlan SLICK gumi eladó. Párban 38 ezer. Érdeklődni RH8DQ@CITROMAIL.HU
Hi All,

Eladó vasak: KTM 560 SMR 0km-es! 2007-es dobozban,
KTM 450 SMR 0km-es! 2006-os dobozban!
Gyári anti-hopping kuplung kedvező áron!

Érdeklődni e-mailben, vagy a : tmobile kilenckilencven kilencvenkettő kilencvenegy-es telszámon.
Ezért van 9 életünk! Egyébként én még csak 10-nél tartok,csak most lesz egy kicsit nagyobb kiadás!
kukucs
Ha érdekel akkor erre a címre írj--- rh8dq@citromail.hu
Hello! Ha érdekel akkor tudok Bridgesone slick gumit. Zsír új. Még fóliás. 165/625 R17 és 125/60 R17 Nagyon jól tapad. Párja 38 ezer. Már csak pár darab van.
sziasztok tud valaki supermoto gumit ujat jo áron
Azér' megérte nektek eladni az RXeket Mindketten ráköltitek az újra az életeteket és még csak nem is jó
lenne rá zsíros zsebbélelő zseton megvenném