Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

még az is lehet, hogy én tanítalak................................... supermotozni
a jó pap holtig tanul.... lifelong learning
aztán kiderül hogy fordítva lesz.....
vagy csak elmegyek tanítani téged...
Értem én a dolgokat........................
azért a válaszomban nem a véletlen szülte azt a szót.... csak be kell dobni a horgot..
Vagy csak eljössz tanítani engem..............
Nem is............... Rossz az aki rosszra gondol!
Egyböl ott lyukadsz ki az elsö mondat után
a hétvége még necces de lehet hogy felpiszkélom magam, összeszorítom a fogamat és lenézünk valamelyik pályára...
Sokmindenre................... ?

Örülök, hogy jobban vagy. Hétvégére terveztek motozást?
165-ös gumi bemegy egy LC4-be nektek? Azért kérdem így, mert a Dunlop, amit vettem bele, 160-as, és beleér a láncba, az előtte használt Pirellivel nem volt ilyen baj. A gumis még kérdezte is, hogy ne 165-öst rendeljen-e inkább bele.
Fekvőtámasz még nem megy de már sokmindenre képes vagyok..
miért ne?
Nekem is narancs jobban tetszik csak azért

Mizu? Javulgatsz?
Szia "tanuló"
Szép estét srácok!
Nem rossz vele, nem megy olyan gyorsan, az kétségtelen, de én 150-nél többet amúgy sem mentem vele sosem. Azt meg így is tudja. Általában 120-nál nem húzom tovább.
Hát nekem jobban bejön a narancs, de le ne vedd már ezeket a szép idomokat!
Szia Sanya... indulsz visontán?
Köszi a választ, majd probálom a javaslatod szerint az egykereket, majd óvatosba kapcsolok
Hopp... ma majdnem elvitt a kaszás, 10 percen múlott
Köszi a tanácsokat!
Lehet felteszek én is előre egy kisebb fogaskereket
csak van úgy, hogy néha túrázásra használom a motort, ahoz viszont nem lesz jó.
Nekem elöl 15-ös fogaskerék van, ezt valóban elfelejtettem mondani. (kb. 3E Ft-os beruházás). Ahogy írtam, még nem megy teljesen jól, nincs holtponton, nem tudnék százmétereket menni vele, de haladok vele. Váltani nem tudok közben, épp ezért. Fel tudom ugyan tenni hármasba, de akkor tuti, hogy leteszi az orrát, hármasban nem marad fent.
Az az elvem, ahogy mondtam is, hogy nem kell erőltetni, majd jön a holtpont is.