Hát igen sajnos túrázni nem alkalmas mert hetente cserélhetném az olajat sajnos.
Pedig annyira tetszenek ezek a motorok,de csak pályázni meg nem szeretnék gépet venni.
Nézegetem a 2005-ös SMC-ket is de sajna nem találok mostanság,régebbit meg nem szeretnék.
Emeli az elejét, de számomra nem ez a fontos, hanem a megfelelő kanyarsebesség.
Asszem nem is egykerekeztem vele tegnap, pedig régebben az volt a lényeg...
Tudod a teljesítménynek ára van! Ebben a típusban csak akkor érdemes gondolkodnod, ha pályázni akarsz!
Ha munkába járni és túrázni, akkor hagyd meg az MT03-at!
Gondolom emeli az elejét!
Motard44-nek is iszonyat jól néz ki az 550-es.
Az meg még egy fokkal dúrvább is lehet,ma kérdeztem rá én is egy 550-re,de a 500km-es olajcsere elvette a kedvem.
Nem értem hogy nekem 1500km volt az RXV-nél miért van az SXV-nél 500?
Gyönyörű az SXV550-ed gondolom frankó is lehet,neked hogy van belőve már alacsony fordulatnál is nagy a nyomaték pl:3000ford/percnél vagy csak magasabbnál adja le 6000-felett?
Én abszolúte nem vagyok egy pályamenő csávó! Sok motorom volt, reméljük lesz is, de inkább kereskedelmi céllal!
Annyit mondok neked, hogy az sxv 450 mindent ver nálam! Eszméletlenül szimpatikus ez a motor!
Pedig annyira tetszenek ezek a motorok,de csak pályázni meg nem szeretnék gépet venni.
Nézegetem a 2005-ös SMC-ket is de sajna nem találok mostanság,régebbit meg nem szeretnék.
Asszem nem is egykerekeztem vele tegnap, pedig régebben az volt a lényeg...
Tudod a teljesítménynek ára van! Ebben a típusban csak akkor érdemes gondolkodnod, ha pályázni akarsz!
Ha munkába járni és túrázni, akkor hagyd meg az MT03-at!
Tesóm megígérte ha meglesz a nyelvviszgám vesz nekem sm kerekeket!
Remélem sikerült de még két hét mire megtudom
Motard44-nek is iszonyat jól néz ki az 550-es.
Az meg még egy fokkal dúrvább is lehet,ma kérdeztem rá én is egy 550-re,de a 500km-es olajcsere elvette a kedvem.
Nem értem hogy nekem 1500km volt az RXV-nél miért van az SXV-nél 500?
Ha gondolod, vidit itt a dunaparton is tudunk csinálni : fele murva/fele aszfalt, tökéletes Supermoto közeg !
Annyit mondok neked, hogy az sxv 450 mindent ver nálam! Eszméletlenül szimpatikus ez a motor!