Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Látom neked is sok gép volt a kezed között eddig,legjobb tapasztalatod,melyik volt pályán a kedvenced?
KTM SMR560 frankó?
Szió!

Felénk semmi csúnyaság nem esett. Tegnap este még én is beszéltem Csabival és akkor mondta, hogy milyen durva "eső" volt náluk.

Szerintem is szupi volt a tegnapi nap! Én is örülök, hogy megismerhettelek! Remélem még sok ilyen pályázást összetudunk hozni!
Hali,
Remélem hazaértél eső nélkül! Csabiéknál dió nagyságú jegek hullottak az égből, dupla whisky nélkül, valami brutál vihar volt Csongrádon.
Jól sikerült a tegnapi körözgetés, azt hiszem érdemes erőltetni ezt tovább!
Örülök, hogy megismertelek!
de szólok ha lesz valami... most van 1,36ezernél van a licit,még 1 napig meg...szerintem 40-45 körül lesz lezárva...+ még posta..de a 39esek olcsobbak.
Bocs!
L
Áhháá ..köszi :)
Nemárt...föleg ha kerekezni tanulok...kitudja ...
Akkó jó volt "Máriapócs" mi?
Boldog szülinapot Börni.A kamiont lukácstól kaptad?
Nekem is hasonló van, svédbilincs és egy szimpatikus színű gumicső kell hozzá. A bilincset belefűzöd a gumicsőbe és kipufogóra ráhúzod, ott, ahol, az illesztés van, és meghúzod.
És ilyen kipuff védöt lehet kapni vagy azt Ti gyártottátok vmiböl? Bár ha börni race akkor...
délelőtt kicsit tudtam vele tartanai a tempót, de délutánra beleerősített a huncut!
jah okés semmi gondd nem azért mondtam csak megnéztelek volna benneteket
hooligant is mikor tudom h kinn van általába megnézem
sajnálom, de nem szólhattam senkinek, mert meglepibe kellett mennem Börni szülinapjára!
ehj ehj ha tudtam volna kimentem volna megnézni benneteket
2 km re lakok a ringtől
tegnap és ma is!
kipufvédő. börni race replica. (race blue!)
voltál ma a pannonia ringen?
Mi az a kék izé a kipuf.on ?:DDDDD
éppen hogy befért az autómba a motorom, viszont van aki nem szenvedett hely hiányban.
Pannonia Ring kipipálva!
Jó estét mindenkinek!
Slash-, mindez a gyári áttételezéssel kivitelezhető?
A holtpontra "odafennt" hogy éreztél rá?
Tudsz közben váltani is?
mi a fene ez a ktm imágó? http://cgi.ebay.de/ws/ebayisap...
igen,már rájöttem.............
Ugyan már, nagyon is értékelem a kedvességed!
Inkább kívül....
Neked is érdemes ám strapálni magam...
:)