Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én a mai koromban már képtelen vagyok a supermoto stílust elsajátítani annyira ez a stílus van a véremben... sajnos viszont ezzel már képtelenség felgyorsulni a supermotos stílushoz... de bizonyos alapsebességet könnyen el lehet érni vele és lehet hogy neked jól feküdne... lehet hogy ebben a stílusban hamarabb gyorsulnál... embere válogatja... sajna szinte semmi krossz múltam sincsen én a betonon "nőttem fel" képtelen vagyok változtatni....
még sosem próbáltam így motozni, de a tanácsokat örömest elfogadom
Nem próbálkoztál még ebben a stílusban íveket fogni? Lehet hogy így gyorsabb lennél..... erről a stílusról tudnék némi tanácsot adni....
ha én ilyen öregesen tudnék.......................
Csak szép öregesen körözgetni..
Kakucson voltam én is, ezért is hiányoltalak a társaságból!

Öreg,ugyan már...........................
egy páran voltak tőlünk kakucskán de mz-vel... te merre jártál ma... én még a sebeimet nyalogatom... csütörtökön keltem ki az ágyból először... pedig az esés után még visszamentem 20 percet körözgetni, de este már őrjöngtem a fájdalomtól... öregek már a csontjaim, nem úgy nyúlok már mint 20 áves koromban...
Abból nem szeretnék nyugi, de kb. 1 hónapja én is elfeküdtem Kukucskán .

De Ti nagyon jól motoztok! Hiányoltalak is ma.....................
Ne rontsátok már el a játékomat, olyan jólesett szí'ni a kiccsákó vérét...erre jöttök itt azt' beledumáltok
Ha láttál hétfőn kakucskán , akkor abból ne akarj tanulni... már mint a kib....tt nagy esésemre gondolok..
Szió!

Igazából mindenre, mit csinálok rosszul, mit hogyan kellene stb........................
Mire lennél kíváncsi
foxgirl1984
ok.

Esetleg Skype?
Gurulsz pár melegítőkört,aztán meg majd nem lehet utolérni
De amit tudok megosztom szívesen.
Ugyan már.......
Hát azért van még mit tanulni bőven ,legalábbis nekem.
Én is fogékony vagyok mindenre ám, örölnék, ha engem is ellátnátok tanácsokkal.
Ne hidd! Semmi tudás, csak a szánk jár!
de türelmesnek kell lenned, mert régóta nem motoroztam! Már most mondom, hogy az íveket meg kell mutatnod!
Köszike!
Oksi, de tisztában vagyok azzal, hogy Ti srácok nagyon ügyesen motoztok!
Ezt örömmel hallom